Πίστες αυτοκινήτων

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 52

Φίλτρα
Σελίδα
 • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
 • Σελίδα 2
 • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 52

Η πίστα αυτοκινήτων είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά δώρα για κάθε παιδί. Θέλετε να κάνετε το παιδί σας χαρούμενο με ένα ωραίο παιχνίδι; Ήρθατε στο σωστό μέρος.

Ποιες πίστες αυτοκινήτων θα βρείτε στην ενότητα

 • Αυτοκινητόδρομος. Σε αυτό, το καλάθι τοποθετείται σε ένα συγκεκριμένο σημείο όπου υπάρχει εκτοξευτής, ο οποίος δίνει την αρχική ταχύτητα του αυτοκινήτου. Η πίστα μπορεί να είναι με βρόχους, με αντικείμενα για άλματα, με καταπέλτες κ.λπ.
 • Κατασκευές διαδρόμου. Αν και καθένα από τα μοντέλα συναρμολόγησης απαιτεί επιδεξιότητα, τα μοντέλα τύπου κατασκευαστή έχουν μια διαδρομή αυτοκινήτου που σχηματίζεται από πολλά μικρά κομμάτια που πρέπει να συνδεθούν μεταξύ τους. Η συναρμολόγηση τους είναι από μόνη της μέρος του παιχνιδιού.
 • Φωτεινός. Αυτά τα μοντέλα είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά όταν ο φωτισμός στο δωμάτιο είναι απενεργοποιημένος - μπορείτε να δείτε πώς κινείται το αυτοκίνητο στα πολύχρωμα φώτα.
 • Με δύο αυτοκίνητα. Με μερικά από τα είδη μπορείτε να κάνετε έναν αγώνα ανάμεσα στα καρότσια. Πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά είναι οι αγώνες στους οποίους οι δύο συμμετέχοντες ανταγωνίζονται για μεγαλύτερο άλμα, για να φτάσουν σε έναν συγκεκριμένο στόχο κ.λπ.
 • Με τηλεχειριστήριο. Σε αυτές τις διαδρομές καθοδηγείτε τα καρότσια με ένα τηλεχειριστήριο. Τα μοντέλα μονής λωρίδας είναι κατάλληλα για αυτόνομο παιχνίδι, ενώ τα μοντέλα δύο λωρίδων επιτρέπουν σε δύο παίκτες να οδηγούν δύο καροτσάκια.

Ποιες μάρκες αντιπροσωπεύονται

Η Raya Toys συνεργάζεται με καθιερωμένους κατασκευαστές παιχνιδιών. Από τις πιο δημοφιλείς μάρκες της κατηγορίας είναι οι Hot Wheels, Maisto, Spin Master, Matchbox και άλλες. Θα βρείτε τα σετ παιχνιδιών τους, με ποικιλία θεμάτων και διαφορετικό αριθμό στοιχείων.

Μερικές από τις προτάσεις με αυτοκίνητα αφορούν «δεινόσαυρους», άλλες για «δράκους» και άλλες τα αυτοκίνητα πυροβολούνται με τη βοήθεια ισχυρών φορτηγών. Υπάρχουν επίσης παιχνίδια εμπνευσμένα από δημοφιλείς ταινίες: Star Wars, PJ Masks, Cars, Dog Patrol και άλλα.

Γιατί να επιλέξετε από την Raya Toys

Κάθε γονιός θα ήθελε να μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των παιδιών του. Ωστόσο, πώς μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αγοράσετε ένα ποιοτικό παιχνίδι που θα διαρκέσει και θα είναι υγιές για να το παίξετε για μεγάλο χρονικό διάστημα; Και πώς να επιλέξετε ένα αρκετά ενδιαφέρον μοντέλο για να εντυπωσιάσετε πραγματικά το παιδί; Και είναι δυνατόν το δώρο να πληροί τις ήδη αναγραφόμενες προϋποθέσεις και ταυτόχρονα να χωράει σε λογικό προϋπολογισμό;

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys προσφέρει μια λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα. Περιηγηθείτε στον κατάλογό μας και θα βρείτε ποιοτικά προϊόντα από επώνυμες μάρκες, με εξαιρετικά ελκυστικό σχεδιασμό και σε απόλυτα προσιτές τιμές.