Διαδραστικά παιχνίδια

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 44

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 44

Διαδραστικά παιχνίδια

Είναι χρήσιμο για ένα μικρό παιδί από την αρχή να αποκτήσει μια δέσμευση συνείδησης, αισθήσεων και νου. Έτσι τα αναπτύσσει πιο γρήγορα από άλλους συνομηλίκους, κάτι που θα ήταν πολύ χρήσιμο όταν μεγαλώσει. Ένα καλό εργαλείο για αυτό είναι τα διαδραστικά παιχνίδια των παιδιών, τα οποία αφενός διασκεδάζουν το μικρό και αφετέρου του δείχνουν ποιες ενέργειες είναι χαρακτηριστικές, για παράδειγμα, για ένα συγκεκριμένο ζώο.

Τι είναι τα διαδραστικά παιχνίδια;

Αυτός ο τύπος λούτρινων φιγούρων είναι σε θέση να εκτελέσει πολλές διαφορετικές ενέργειες που είναι χαρακτηριστικές τους. Για παράδειγμα, αν το διαδραστικό παιχνίδι είναι κουτάβι, θα μπορεί να γαβγίζει, να δίνει ένα πόδι, να κάνει ορισμένες ενέργειες όταν το χαϊδεύεις κ.λπ. Αυτό έχει στην πραγματικότητα το δικό του εκπαιδευτικό στοιχείο, που δείχνει στο μικρό παιδί τι να περιμένει από ένα πραγματικό κουτάβι όταν το δει έξω. Το κουτάβι θα κάνει επίσης διαφορετικούς ήχους, όπως γάβγισμα, γκρίνια και παρόμοια, ανάλογα με τις ενέργειές σας.

Όλα αυτά είναι πολύ διασκεδαστικά τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Αυτό θα μάθει στο μικρό να αναγνωρίζει τον σκύλο, να γνωρίζει τι ήχους κάνει και τις εγγενείς συνήθειές του στη σχέση του με τους ανθρώπους - να δίνει ένα πόδι, να περιμένει να τον χαϊδέψουν και άλλα πολλά.

Τι άλλο είναι χρήσιμο για τα παιδιά;

Σύμφωνα με διάφορες μελέτες και μελέτες από ανεξάρτητους ειδικούς, τα διαδραστικά παιχνίδια δίνουν στα παιδιά τις ακόλουθες δεξιότητες:

Κοινωνική - η ικανότητα του παιδιού από μικρή ηλικία να αποκτά και να αναπτύσσει δεξιότητες επαφής με άλλους.

Γνωστική - μάθετε να αναγνωρίζετε διαφορετικά χρώματα, σχήματα και σχέδια, καθώς και μια σειρά από άλλες δεξιότητες. Βελτιώνονται επίσης οι λογικές ενέργειες και οι διαδικασίες σκέψης.

Λεκτική - τα μικρά μαθαίνουν να μιλούν πιο γρήγορα και πιο σωστά ακούγοντας τις λέξεις και τις φράσεις που λέγονται από τα διαδραστικά παιχνίδια.

Λεπτές κινητικές δεξιότητες - ένα σημαντικό μέρος της κινητικής λειτουργίας του αναπτυσσόμενου σώματος.

Τι θα βρείτε στην Raya Toys;

Στην ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος θα βρείτε κυρίως φθηνά βελούδινα, διαδραστικά παιχνίδια για αγόρια και κορίτσια, καθώς και για μωρά. Τα πιο ενδιαφέροντα και προτιμώμενα είναι τα σκυλιά και οι γάτες, τα αρκουδάκια, οι μονόκεροι και άλλα ζώα που είναι γνωστά στα παιδιά. Κάθε ένα από αυτά λειτουργεί με ορισμένες μπαταρίες, οι οποίες, ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται απαραίτητα στο κιτ.

Από την άλλη πλευρά, οι τιμές μας είναι από τις φθηνότερες και πιο προσιτές στον κλάδο και οι αποδεδειγμένοι προμηθευτές και οι μάρκες μας εγγυώνται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Η υπηρεσία μας είναι στο ΚΟΡΥΦΑΙΟ επίπεδο και το προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας για ερωτήσεις και βοήθεια με αγορές τις καθημερινές, επωφεληθείτε λοιπόν!