Καλύμματα καροτσιών και καθισμάτων αυτοκινήτου

Φίλτρα
ανά σελίδα

40 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

40 είδη

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα καλύμματα καροτσιών και καθισμάτων αυτοκινήτου

Το μωρό περνά τους πρώτους μήνες της ζωής του σχεδόν εξ ολοκλήρου σε ύπτια θέση. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να του παρέχουμε άνεση και ψυχική ηρεμία. Το καρότσι και τα καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου είναι σχεδιασμένα για αυτό ακριβώς. Δείτε λίγα περισσότερα για αυτούς!

Γιατί χρειάζετε το κάλυμμα καροτσιών και καθισμάτων αυτοκινήτου

Τα τυπικά καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου έχουν επένδυση και εσωτερικό αφρώδες υλικό. Τότε γιατί χρειάζεται το παιδί είναι ένα επιπλέον κάλυμμα; Για τον ίδιο λόγο που εμείς οι ενήλικες χρησιμοποιούμε ένα κορυφαίο στρώμα - φέρνει επιπλέον άνεση.

Τα επιθέματα μνήμης είναι κατάλληλα για το χειμώνα.

Για το καλοκαίρι τα μαξιλαράκια με αεριζόμενο 3D ένθετο που προστατεύει από την ομίχλη.

Ωστόσο, αυτό το εξάρτημα έχει και άλλα πολύτιμα πλεονεκτήματα. Το επιπλέον στρώμα προστατεύει τέλεια το καρότσι από βρωμιά και φθορά. Είναι πολύ πιο εύκολο να πλύνετε ένα επίθεμα παρά ολόκληρο το καρότσι (ή το σκαμπό). Ανανεώνει επίσης την εμφάνιση.

Πώς να επιλέξετε κάλυμμα για καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου

Για την άνεση του μωρού σας, επιλέξτε μαλακά βαμβακερά ή χνουδωτά καλύμματα για να παρέχετε την απαραίτητη άνεση. Έχουν πολλά πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένου του εύκολου και γρήγορου καθαρισμού. Για το καλοκαίρι είναι πιο κατάλληλο να επιλέγετε υφάσματα που αναπνέουν και δροσίζουν που δεν επιτρέπουν τον ατμό ή να ζεστάνουν περαιτέρω το καρότσι ή την καρέκλα. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές που προσφέρουν διαφορετικά μοντέλα κατάλληλα για τις υψηλότερες απαιτήσεις, καθώς και ποικιλία χρωμάτων και υλικών. Είτε πρόκειται για 1 ώρα περπάτημα είτε για μεγάλο ταξίδι που διαρκεί όλη μέρα, το παιδί σας θα πρέπει να νιώθει όσο πιο άνετα γίνεται.

Πώς να το τοποθετήσετε σωστά

Ακόμη και πριν επιλέξετε το μοντέλο, βεβαιωθείτε ότι το κάλυμμα είναι συμβατό σε μέγεθος με το καρότσι ή την καρέκλα σας. Εκτός αν το μοντέλο λέει ότι είναι καθολικό. Διατίθενται μαξιλαράκια συμβατά με το καροτσάκι και το κάθισμα αυτοκινήτου και την καρέκλα φαγητού.

Κατά την τοποθέτηση του καλύμματος, προσέξτε ποια πλευρά αναγράφεται ως πάνω και ποια ως κάτω. Τρυπήστε τις ζώνες μέσα από τις σχισμές και ακολουθήστε τις οδηγίες στερέωσης.

Γιατί να αγοράσετε από την Raya Toys

Με αισθητικό σχεδιασμό, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, με την υψηλότερη ποιότητα, από ανθεκτικά υφάσματα, αγαπημένα στα παιδιά και χρήσιμα στους γονείς - αυτά είναι τα παιδικά και βρεφικά προϊόντα που θα βρείτε online στις σελίδες του rayatoys.gr. Στην ενότητα μας για καλύμματα για καρέκλες και καρότσια θα βρείτε:

  • Χαλάκια μνήμης με γέμιση αφρού που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος
  • Καλύμματα καθισμάτων αυτοκινήτου για νεογέννητα
  • Μαξιλάρια σε σχήμα C που στηρίζουν τον λαιμό
  • Αντιπαραμορφωτικά καλύμματα αυτοκινήτου
  • Αντιιδρωτικά καλύμματα
  • Στρώματα που παρέχουν επιπλέον ζεστασιά σε κρύο καιρό.

Καθημερινά στην ενότητα ετοιμάζουμε πολλές προσφορές και κορυφαία είδη σε εξαιρετικές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε τα αποτελέσματα ανά ύφασμα, κατασκευαστή, χρώμα, αξία και άλλα κριτήρια.

Με το Raya Toys, δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο για ψώνια. Οι καλύτερες προσφορές συγκεντρώνονται μαζί μας και σας περιμένουν λίγα κλικ μακριά.