Εσώρουχα και μαγιό

Φίλτρα
ανά σελίδα

14 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

14 είδη

Εσώρουχα και μαγιό


Η κολύμβηση είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τις μέλλουσες μητέρες. Και οι γόνιμες διακοπές στην παραλία έχουν εξαιρετικά υγιεινή επίδραση στο μικρό μωρό που μεγαλώνει στην κοιλιά σας. Οπότε φροντίστε να βιαστείτε για να αποκτήσετε το κατάλληλο μοντέλο για εσάς. Από την άλλη, τα εσώρουχα για τον τοκετό και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, που επιλέγουν οι μέλλουσες μαμάδες, θα πρέπει να είναι το ίδιο άνετα και βολικά. Γι' αυτό στα καταστήματα της Raya Toys θα βρείτε σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. Ρίξτε μια ματιά στην τελευταία «τάση» της μόδας μαζί μας και επιλέξτε τις πιο κατάλληλες κυρίες για εσάς.

Τι εσώρουχα και τι μαγιό για εγκύους θα βρούμε εδώ


Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε ρούχα για εγκύους , εσώρουχα για τον τοκετό, μαγιό χωρίς ραφές και άλλα. Σε ό,τι αφορά τα εσώρουχα, γενικά, τα μοντέλα για έγκυες μητέρες πρέπει να είναι πολύ άνετα, κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υφάσματα που δεν επιτρέπουν εφίδρωση, οσμές και επίσης πρέπει να έχουν αντιβακτηριακές ιδιότητες που εμποδίζουν την εμφάνιση οποιουδήποτε τύπου μόλυνσης ή ερεθισμού. Μερικά από τα είδη που θα βρείτε στο Rayatoys είναι:

  • Μπικίνι. Με αυτό το στενό παντελόνι απολαμβάνετε τη μέγιστη άνεση όλη την ημέρα. Είναι τα τέλεια εσώρουχα για μετά τον τοκετό και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, που συγκρατούν την κοιλιά, η οποία μεγαλώνει κάθε μέρα.
  • Μπουστάκι. Καλύπτει και τυλίγει τέλεια την κοιλιά, διαμορφώνει το στήθος και προσαρμόζεται στις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας.

Επιπλέον, στο Rayatoys μπορείτε να βρείτε υπέροχα μοντέλα, τελευταίας μόδας, με τα οποία μπορείτε να αισθάνεστε απλά τέλεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας. Σας προσφέρουμε την απαραίτητη άνεση με:

  • Ολόκληρα μαγιό για εγκύους. Είναι μια εξαιρετική λύση που προτιμούν οι περισσότερες μέλλουσες μαμάδες. Με αυτά η κοιλιά καλύπτεται πλήρως και αναμφίβολα νιώθεις απόλυτη άνεση. Σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε ένα μαγιό χωρίς ραφή με ρυθμιζόμενους ιμάντες και προσαρμόσιμο στις αλλαγές στο σώμα σας λόγω εγκυμοσύνης για βέλτιστη άνεση.
  • Από δύο μέρη. Η επιλογή είναι αναμφίβολα πολύ μεγάλη. Αυτά τα μοντέλα έχουν και τους υποστηρικτές τους. Είναι επίσης κατασκευασμένα από ελαστικά υφάσματα που προσαρμόζονται στην αλλαγή του μεγέθους της κοιλιάς σας, ενώ δεν σφίγγουν το έμβρυο και παρέχουν άνεση. Αυτός ο τύπος προτιμάται από γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος, συχνά έχει μαλακά επιθέματα που βοηθούν στη στερέωση. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε αυτά τα μοντέλα, ακόμη και μετά τη γέννηση.
    Γιατί να πάρετε ρούχα για έγκυες γυναίκες

Όταν είστε έγκυος, από τον πρώτο μήνα μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης, το σώμα σας αλλάζει απροσδόκητα σε μέγεθος. Η κοιλιά που μεγαλώνει σε κάνει πολύ χαρούμενη και παράλληλα, ψάχνεις κατάλληλα ρούχα για να νιώθεις άνετα και ελεύθερη. Στην Paradise Toys θα βρείτε μεγάλη γκάμα τέτοιων. Τα περισσότερα είναι κατασκευασμένα από ελαφριά, ελαστικά και που δεν αχνίζουν υλικά. Το κύριο καθήκον των ρούχων εγκυμοσύνης είναι να προσαρμοστείς στις αλλαγές στο σώμα σου και να νιώθεις όσο πιο άνετα γίνεται μέσα σε αυτές.

Περισσότερες συστάσεις από τη Rayatoys


Είναι πάντα ωραίο να έχετε τον έμπιστο βοηθό σας για εσάς και το παιδί σας, και η Rayatoys το ξέρει αυτό.

Στην Paradise Toys θα βρείτε τα πάντα για εσάς και το παιδί σας. Είμαστε ο έμπιστος σύντροφός σας από τη στιγμή που θα μάθετε ότι είστε έγκυος και περιμένετε ένα μικρό, όμορφο μωρό.

Αγαπημένες μέλλουσες μητέρες, μη διστάσετε να κάνετε τη σωστή επιλογή στη Raya Τoys. Μαζί μας η ποιότητα και η άνεση προηγούνται. Και δεν μπορεί να είναι διαφορετικά όταν πρόκειται για εσάς και τον μικρό σας θησαυρό.

Πριν αγοράσετε το μαγιό, τα εσώρουχα ή τα ρούχα για εγκύους, σας συμβουλεύουμε:

Καθορίστε το σωστό μέγεθος. Με αυτόν τον τρόπο δεν θα απογοητευτείτε.
Επιλέξτε το κατάλληλο μοντέλο για εσάς. Αποφασίστε ποιο είδος προτιμάτε και πόσο καιρό θα το χρησιμοποιείτε.