Αναμνηστικά Αποτυπώματα

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

9 είδη

Αναμνηστικά Αποτυπώματα

Από τη γέννηση του μωρού, κάθε γονιός θέλει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν περισσότερες μικρές λεπτομέρειες. Το να κάνετε καλούπια και να παίρνετε αποτυπώματα μωρών είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε μια ζεστή ανάμνηση των ποδιών και των χεριών του θησαυρού σας. Σφραγίστε τη στιγμή χρησιμοποιώντας ειδικά προϊόντα για πόδια και χέρια και βάλτε το σε πλαίσιο, σε ειδική βάση ή αποθηκεύστε το κάπου για να το κρατήσετε για τον εαυτό σας.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά ποιοτικά και ασφαλή για ευρεία χρήση, σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς, διαφορετικών μάρκων και σειρών κατασκευαστών με αποδεδειγμένη ποιότητα. Η δημιουργία παιδικών αποτυπωμάτων είναι εύκολη και γρήγορη και σχεδόν σαν διασκεδαστική. Δεν απαιτείται συγκεκριμένη τεχνική ή σχεδιασμός για την κατασκευή τους, κάτι που τα καθιστά κατάλληλα για χρήση από όλη την οικογένεια. Χρησιμοποιούνται για ενδιαφέρουσες και εξατομικευμένες διακοσμήσεις στην επίπλωση του σπιτιού, είναι επίσης μια όμορφη ιδέα για ένα νέο δώρο. Σε αυτό μπορείτε να προσθέσετε ένα ορθογώνιο ή άλλου τύπου κορνίζα με φωτογραφία, λεπτομέρειες για τη γέννηση ή την ανάπτυξη του μωρού, που θα παραμείνει μια αγαπημένη και πολύτιμη ανάμνηση της παιδικής ηλικίας του μικρού σας κληρονόμου.

Πώς να απότυπώσετε τα πόδια και τα χέρια

Εξαιρετικά γρήγορα και εύκολα μπορείτε να μαρκάρετε τα πόδια και τα χέρια των παιδιών σε μια επιφάνεια της επιλογής σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα:

  • χρωματίστε το πόδι ή το χέρι του μωρού σας με μια σφραγίδα.
  • πιέστε το σε μια επιφάνεια της επιλογής σας για απότύπωση.
  • πλύνετε τα πόδια και τα χέρια με σαπούνι και ζεστό νερό.

Οι σφραγίδες είναι απολύτως ακίνδυνες και με μία συσκευασία μπορείτε να κάνετε περίπου 20 διαφορετικές εκτυπώσεις. Η εκτύπωση πρέπει να γίνεται μόνο υπό την επίβλεψη ενηλίκου, καθώς υπάρχει κίνδυνος εισπνοής μικρών σωματιδίων.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένο το καλούπι;

Μια άλλη επιλογή για να τραβήξετε αποτυπώματα του μικρού σας αγγέλου είναι να κάνετε ένα καλούπι. Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο προορίζεται για τον σκοπό. Θα το βρείτε σε μεταλλικό κουτί, με ένα μικρό ξύλινο ρολό, που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Καθώς ο πηλός στεγνώνει αργά, μπορείτε να κάνετε μερικές προσπάθειες για να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι στο τέλος. Τέλος, αφήστε το τελικό κουτί εκτύπωσης ανοιχτό για να στεγνώσει αρκετά καλά.

Πώς να αποθηκεύσετε έτοιμες εκτυπώσεις

Η αποθήκευση είναι εξαιρετικά εύκολη. Εάν έχετε επιλέξει την επιλογή αποτύπωσης, χρησιμοποιήστε πλαίσια, βάσεις και δίσκους για να αποθηκεύσετε το τελικό αποτέλεσμα. Στην περίπτωση της πήλινης έκδοσης, θα λάβετε επίσης μια ειδική βάση στο σετ, στην οποία θα την τοποθετήσετε όταν στεγνώσει τελείως. Επιπλέον, μπορεί να αποθηκευτεί σε μεταλλικό κουτί. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιλεγμένο προϊόν για μια συγκεκριμένη περίοδο μετά το άνοιγμά του και να φτιάξετε πραγματικά αριστουργήματα.

Γιατί να επιλέξετε τη rayatoys.gr

Τα παιδικά γραμματόσημα διατίθενται σε δύο χρώματα, κατάλληλα για αγόρια και κορίτσια. Κρατήστε τα δακτυλικά αποτυπώματα του μωρού σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα προϊόντα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys είναι εξαιρετικά οικονομικά ώστε κάθε γονιός να έχει την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσει. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του περιγραφή, που θα σας βοηθήσει να μάθετε πόσο η αγορά καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού σας. Κάθε γονιός, τουλάχιστον μία φορά, έχει σκεφτεί ότι θέλει το παιδί του να παραμείνει ακριβώς όπως είναι τώρα. Αυτό δεν γίνεται, αλλά τουλάχιστον επισφράγισε τις υπέροχες αναμνήσεις αυτής της περιόδου.