Μουσικά περιστρεφόμενα για την κούνια

Φίλτρα
ανά σελίδα

27 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

27 είδη

Μουσικό περιστρεφόμενο για την κούνια

Η διασκέδαση για το παιδί σας είναι εξαιρετικά σημαντική για να μεγαλώσει υγιές, χαρούμενο και ήρεμο. Από το νεογέννητο το παιδί πρέπει να αναπτύξει τις αισθήσεις του και αυτό χάρη στα καρουζέλ για την κούνια που εκτός από το να τραβούν την προσοχή τους βοηθούν να κοιμηθεί εύκολα και να κοιμηθεί ήσυχος. Τα μουσικά και διαδραστικά παιχνίδια που κρέμονται στην κούνια, στο καρότσι ή στο καλάθι είναι όμορφα και χρήσιμα και σίγουρα κάθε παιδί πρέπει να πάρει τουλάχιστον ένα.

Διαφορετικά μοντέλα και μάρκες είναι εξοπλισμένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά - μουσική και διαφορετικούς ήχους, ταχύτητες κίνησης και περιστροφής και φώτα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται οι φιγούρες και μπορεί να είναι βελούδινα, ξύλινα, πλαστικά ή συνδυασμένα, σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το σχήμα τους - είτε πρόκειται για ζώα της ζούγκλας, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή οχήματα. Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν επίσης ένα τηλεχειριστήριο για τηλεχειρισμό, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε το καρουζέλ από οπουδήποτε στο δωμάτιο. Όλα τα είδη έχουν διαφορετικό σχέδιο και είναι αποδεδειγμένης ποιότητας. Είναι διασκεδαστικά και το μωρό σας θα τα παρακολουθεί με ενδιαφέρον και θα τα προσέχει πολύ.

Πώς να στερεώσετε ένα μουσικό παιχνίδι στην κούνια

Τα διάφορα προϊόντα είναι είτε με ειδικά κλιπ είτε με άλλο παρόμοιο μηχανισμό, με τον οποίο η στερέωση στην κούνια μπορεί να είναι γρήγορη και εύκολη. Μετά την τοποθέτηση είναι αρκετά σταθερά και ακόμη και κατά το παιχνίδι, σε περίπτωση που το μωρό φτάσει και τα τραβήξει, δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει το καρουζέλ και να το τραυματίσει. Έως ότου το μωρό μεγαλώσει αρκετά, περνά τον περισσότερο χρόνο του στην κούνια και η προσάρτηση αυτού του μουσικού, περιστρεφόμενου και κρεμασμένου παιχνιδιού θα το διαφοροποιήσει ανά πάσα στιγμή.

Τι χαρακτηριστικά έχουν

Πριν καθορίσουμε όλα τα χαρακτηριστικά, ας προσδιορίσουμε πρώτα τι τύπους θα βρείτε στα καταστήματα της RayaToys:

  • σε συνδυασμό με λάμπα
  • με μπάρα
  • μουσικό με προφολή φαναριού ή με μπαταρίας.

Ανεξάρτητα από τον τύπο που προτιμάτε, η κύρια λειτουργία τους είναι να ψυχαγωγούν το παιδί και να το διαφοροποιούν όταν είναι ξαπλωμένο. Επιπλέον, αναπτύσσουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητες των παιδιών και διεγείρουν την οπτική και ηχητική αντίληψη. Τα παιχνίδια τραγουδιού καταπραΰνουν τα αυτιά, αναπτύσσουν την περιέργεια και βοηθούν στον υγιή και ήρεμο ύπνο.

Πώς να βοηθήσετε το μωρό

Χάρη σε όλα τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται παραπάνω, τα μικρά μωρά αναπτύσσονται σωστά και μεγαλώνουν υγιή και χαρούμενα, περνώντας χρόνο στο αγαπημένο τους κρεβάτι. Τα καρουζέλ κρεβατιού δεν περιορίζονται στο να κρέμονται πάνω από το μωρό, είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμα για αυτό. Τραβούν την προσοχή του μωρού κατά την παραμονή στην κούνια και βοηθούν τους γονείς να εκπληρώσουν τις υπόλοιπες υποχρεώσεις τους. Εξαιρετικά συμπαγείς και εύχρηστοι, τα καρουζέλ ηρεμούν το μωρό και το διασκεδάζουν πριν αποκοιμηθεί σε έναν γλυκό και ήρεμο ύπνο. Τα διαφορετικά και πολύχρωμα σχήματα κάνουν το παιδί χαρούμενο, και οι μελωδίες το βοηθούν όταν έρθει η ώρα να αποκοιμηθεί.

Γιατί να αγοράσετε από το rayatoys.gr

Τα χαμόγελα των παιδιών είναι εξαιρετικά σημαντικά για τους γονείς. Μπορείτε να τα αποκτήσετε εύκολα αγοράζοντας στα παιδιά σας ποιοτικά παιχνίδια και αξεσουάρ για κρεβάτι, κούνια ή καρότσι. Οι τιμές του καταστήματός μας είναι προσιτές «για κάθε τσέπη». Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι γρήγορες, εύκολες και βολικές και η ποικιλία είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι στα φυσικά καταστήματα.Γράψτε μας και κάντε τις ερωτήσεις σας για να κάνετε την καλύτερη επιλογή.