Ρηλάξ μωρών

Φίλτρα
ανά σελίδα

38 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

38 είδη

Ρηλάξ μωρών

Δημιουργήστε άνεση και διασκέδαση στο παιδί σας επιλέγοντας την καλύτερη ξαπλώστρα για αυτό. Τα ρηλάξ προσφέρουν διάφορα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν τη σωματική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού. Αποτελούν απίστευτο βοηθό για κάθε μητέρα, καθώς μπορεί εύκολα να κάνει τις δουλειές του σπιτιού της ενώ ο μικρός θησαυρός διασκεδάζει στο αγαπημένο του ρηλάξ.

Τι να επιλέξετε

Αυτά τα βρεφικά προϊόντα έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Χρησιμοποιήστε το απλά για να αλλάξετε την κατάσταση των παιδιών, καθώς και για να βρίσκεστε σε ασφαλές μέρος ενώ ξαπλώνετε σε αυτό. Τα παιχνίδια που προστίθενται σε αυτό αναπτύσσουν κινητικές λειτουργίες καθώς και τη νοητική του δραστηριότητα. Επιλέξτε ένα χρώμα που ταιριάζει με το χρώμα του νηπιαγωγείου ή το εσωτερικό του σπιτιού σας. Επίσης, λάβετε υπόψη την ηλικία, καθώς τα μοντέλα είναι κατάλληλα για διαφορετικά. Κάθε προϊόν έχει μια λεπτομερή περιγραφή που θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για το μωρό σας.

Ποια είδη ρηλάξ υπάρχουν

Ανάλογα με το τι αρέσει στον θησαυρό σας, η Raya Toys προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ειδών για να κάνετε τα παιδιά σας χαρούμενα και γαλήνια. Μεταξύ των πιο περιζήτητων και προτιμώμενων μοντέλων είναι:

  • με κούνημα
  • με δόνηση
  • με μπαταρίες
  • κούνια-ρηλάξ
  • μουσικά

Βολικά και πρακτικά, αυτά τα βρεφικά προϊόντα επιτρέπουν τόσο χαλάρωση όσο και ψυχαγωγία. Οι περισσότεροι τύποι προσφέρουν πολλά επίπεδα προσαρμογής ώστε το παιδί να μπορεί να σταθεί σε μια άνετη θέση για την ηλικία του. Τα μοντέλα που κουνιούνται είναι πραγματικός βοηθός στο να κοιμηθεί ένα μικρό μωρό. Ορισμένα μοντέλα συνδυάζονται με παιδικό καρεκλάκι. Άλλες επιλογές είναι ο συνδυασμός κούνιας και ρηλάξ. Άλλα μεταμορφώνονται σε παιδικό καρεκλάκι.

Αποτελούν εξαιρετικό αξεσουάρ για το δωμάτιο του νεογέννητου γιατί έχουν ευρεία εφαρμογή. Έχουν ηρεμιστική δράση και συχνά οι γονείς το χρησιμοποιούν ακόμα και για να αποκοιμηθούν. Οι παιδικές ξαπλώστρες διαθέτουν διαφορετικές λειτουργίες: μερικές είναι εξοπλισμένες με διαφορετικά παιχνίδια, μηχανισμό δόνησης και μουσική. Έχουν διαφορετικούς βαθμούς λικνίσματος και ποικίλες μελωδίες που έχουν ηρεμιστική επίδραση στο παιδί. Τα περισσότερα από αυτά είναι πτυσσόμενα, γεγονός που σας παρέχει την ευκολία ότι μπορείτε να το μεταφέρετε εύκολα όπου θέλετε. Ανάλογα με τους μήνες που βρίσκεται το μωρό, επιλέξτε το μοντέλο ξαπλώστρας.

Μέχρι ποια ηλικία μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε

Η επιτρεπόμενη ηλικία χρήσης ποικίλλει ανάλογα με το μοντέλο. Μερικά είναι κατάλληλα από τη γέννηση έως σωματικό βάρος 18 κιλών. Άλλα προϊόντα μας προσφέρουν μεταμόρφωση σε καρέκλα για χρήση από το παιδί έως την ηλικία των τριών ή τεσσάρων ετών. Περιηγηθείτε σε όλες τις προσφορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys και επιλέξτε αυτή που πιστεύετε ότι είναι η πιο λειτουργική και χρήσιμη. Εκτός από το ότι είναι κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας, τα ρηλάξ μωρών διαθέτουν και ειδικές ζώνες που φροντίζουν για την ασφάλεια κατά τον ύπνο ή το παιχνίδι.

Γιατί να επιλέξετε το Rayatoys.com

Όλα τα προϊόντα μας πληρούν τα πρότυπα ποιότητας και ελέγχου. Χάρη σε αυτό, επιλέγετε μόνο το καλύτερο για το παιδί σας. Όλες οι μάρκες και οι κατασκευαστές που προσφέρουμε είναι υψηλής ποιότητας και με εγγύηση. Οι τιμές μας είναι προσιτές για τον καθένα από εσάς, γεγονός που κάνει επίσης τους γονείς να επιλέγουν συχνά Raya Toys. Κάντε την επιλογή σας μόνοι σας ή γράψτε μας για να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στη σωστή απόφαση. Η παράδοση είναι γρήγορη, μέσα σε λίγες μέρες.