Φούτερ, γιλέκα

Φίλτρα
ανά σελίδα

4 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

4 είδη

Φούτερ, γιλέκα

Η μόδα στα παιδικά ρούχα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα και ευμετάβλητη όπως και στα ρούχα των ενηλίκων. Κάθε χρόνο υπάρχουν νέες τάσεις στο στυλ και το χρώμα, που μας επιτρέπει να πειραματιζόμαστε κατά βούληση, ακόμη και με το όραμα των μικρών.

Τα ρούχα για κορίτσια και αγόρια είναι τα πιο διαφορετικά και μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη μοντέλων κάθε τύπου. Επώνυμα και φθηνά - ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι αυτός ο συνδυασμός είναι απολύτως πραγματικός, ειδικά αν συναντήσετε μια ελκυστική έκπτωση ή εποχιακή έκπτωση. Από το κατάστημα RayaToys έχουμε ετοιμάσει για εσάς ακριβώς τέτοιες εκπλήξεις και εσείς βιαστείτε να αγοράσετε νέα παιδικά ρούχα σε εξαιρετικές τιμές.

Τι μοντέλα γιλέκων και φούτερ θα βρείτε στη RayaToys

Δημιουργήσαμε το site μας με πολλή αγάπη και προσοχή στη λεπτομέρεια. Κύριος στόχος μας είναι να κάνουμε δυνατή την αγορά ποιοτικών παιδικών ρούχων για κάθε γονέα που αναζητά καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Σε εμάς, η ποικιλία των γιλέκων και των φούτερ είναι πάντα μεγάλη και η απόδοση είναι ασυμβίβαστη. Συγκεντρώσαμε κορυφαίες μάρκες και κατασκευαστές στον τομέα των παιδικών ειδών που θα σας δώσουν αυτό που υπόσχονται.

Στη RayaToys θα συναντήσετε όλων των ειδών τα μοντέρνα γιλέκα και φούτερ για τα μικρά που έχετε στη διάθεσή σας στις παρακάτω παραλλαγές:

 • Για το Μωρό
 • Για κορίτσια και για αγόρια
 • Είδος βελούδου
 • Για το φθινόπωρο και το χειμώνα
 • Με κουκούλα και χωρίς κουκούλα
 • Μονόχρωμα και με εικόνες
 • Επίσημα μπουφάν κ.λπ.

Η επιλογή γιλέκων και φούτερ για τα μικρά μπορεί να είναι και ευχάριστη και δύσκολη. Η ποικιλία είναι μεγάλη και οι γονείς δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν πολύ. Οι προτάσεις της RayaToys θα σας βοηθήσουν να πάρετε μια εξαιρετική απόφαση.

Από τι υλικά είναι κατασκευασμένα;

Τα φούτερ και τα γιλέκα μας είναι κατάλληλα για μικρά παιδιά και παιδιά σχολικής ηλικίας. Κάθε λύση μόδας διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, υφάσματα και σχέδια, και όλα αυτά είναι στα χέρια σας. Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζεται αυτό το είδος ρούχων είναι πολυεστέρας και βαμβάκι. Τι θα διαλέξεις; Θέμα προσωπικής επιλογής.

Σε τι μεγέθη είναι διαθέσιμα

Όταν πρόκειται για την αγορά νέων φούτερ και γιλέκων, οι γονείς είναι ανένδοτοι όσον αφορά την ποιότητα, το σχέδιο και το εμπορικό σήμα. Η επωνυμία συχνά υπονοεί τι μπορούμε να περιμένουμε από την αγορά μας, αλλά το μέγεθος του ενδύματος είναι επίσης καθοριστικό για το τελικό αποτέλεσμα. Σε εμάς θα τα βρείτε στα παρακάτω μεγέθη:

 • Από 104 εώς 110 εκ. και από 110 εώς 116 εκ.
 • Από 116 εώς 122 εκ. και από 122 εώς 128 εκ.
 • Από 134 εώς 140 εκ. και από 146 εώς 152 εκ.
 • Από 152 εώς 164 εκ.

Μόνο στο ηλεκτρονικό κατάστημα RayaToys θα βρείτε χαμηλές τιμές που δεν έχουν ανάλογες. Αγοράστε ένα γιλέκο ή φούτερ με εξαιρετική ποιότητα και μοντέρνο σχεδιασμό.