Σκίαστρα για αυτοκίνητα

Φίλτρα
ανά σελίδα

7 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

7 είδη

Σκίαστρα αυτοκινήτου

Κάθε γονιός ξέρει πόσο δυσάρεστο είναι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού να καίει ο ήλιος στα μάτια και το πρόσωπο του μωρού. Οι ενήλικες βιώνουν επίσης δυσφορία σε τέτοιες καταστάσεις, φανταστείτε ένα μικρό παιδί που δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό του. Τα σκίαστρα αυτοκινήτου είναι ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε το μωρό σας. Τα περισσότερα μοντέλα δεν κρύβουν τη θέα έξω, κάτι που επιτρέπει την παρατήρηση εν κινήσει.

Γιατί είναι σημαντικό να προστατεύουμε τα παιδιά από τον ήλιο στο αυτοκίνητο

Είτε βρίσκεστε έξω είτε μέσα στο αυτοκίνητο, το άμεσο ηλιακό φως είναι επικίνδυνο τόσο για εσάς όσο και για το παιδί σας. Είναι λιγότερο προστατευμένα γιατί το σώμα τους δεν έχει ακόμα σταθερή θερμορύθμιση. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη των οστών, αφυδάτωση και πυρετό. Μερικές φορές ο ένας γονιός πρέπει να ταξιδεύει μόνος του με το μωρό, επομένως είναι καλή ιδέα να έχετε αντηλιακά αξεσουάρ για να το προστατεύετε ενώ οδηγείτε και δεν μπορείτε να παρακολουθείτε το μωρό όλη την ώρα.

Πώς να προστατέψετε το παιδί από την ηλιακή ακτινοβολία

Κάθε προϊόν έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά που παρέχουν στους γονείς πληροφορίες σχετικά με το πόσο καλά θα προστατεύεται το μωρό σας. Τα πολυλειτουργικά σχέδια των σκιάστρων παρέχουν αρκετούς βαθμούς προστασίας. Ο κύριος σκοπός των σκίαστρων αυτοκινήτου είναι να μειώσουν την αντανάκλαση του ήλιου και να φιλτράρουν τις υπεριώδεις ακτίνες. Επιπλέον, ανεξάρτητα από το μοντέλο που θα επιλέξετε, θα λειτουργήσει ως σκιά που μπλοκάρει τον ήλιο και κρατά το παιδί ήρεμο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Πώς να στερεώσετε στο παράθυρο του αυτοκινήτου

Τα σκίαστρα αυτοκινήτου τοποθετούνται εξαιρετικά εύκολα με:

  • γανζάκια
  • πιαστράκια
  • βεντούζες
  • σκίαστρα που κατεβαίνουν αυτόματα από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Σε αντίθεση με τις τέντες, τα σκίαστρα ηλίου αυτοκινήτου μπορούν να διπλωθούν και να ξεδιπλωθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Τα ευαίσθητα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα σκίαστρα δεν κρύβουν τη θέα κατά την παραμονή στο αυτοκίνητο, κάτι που σας επιτρέπει να ταξιδεύετε ήρεμα και άνετα. Όλοι οι τρόποι επισκευής των περσίδων και των τεντών είναι εξαιρετικά ασφαλείς και δεν υπάρχει κίνδυνος να τραυματίσετε τα παιδιά σας ακόμα και όταν δεν τα παρακολουθείτε.

Γιατί να αγοράσετε από το Rayatoys.gr

Τα αντηλιακά προϊόντα αυτοκινήτου για παιδιά και βρέφη είναι εξαιρετικής ποιότητας και σας εγγυώνται ηρεμία στο δρόμο. Χάρη σε αυτά, τα παιδιά δεν αγχώνονται και ιδρώνουν από τον καυτό ήλιο κατά την παραμονή τους στο αυτοκίνητο. Οι τιμές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys είναι εξαιρετικά προσιτές. Επιλέξτε τον αγαπημένο σας χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων του μωρού σας, που θα κάνει το ταξίδι ομαλό και διασκεδαστικό. Επωφεληθείτε από τις διάφορες προσφορές μας και επιλέξτε την καλύτερη.