Προστατευτικά ασφαλείας

Φίλτρα
ανά σελίδα

8 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

8 είδη

Προστατευτικά

Για να μεγαλώσετε και να παίξετε ειρηνικά στο σπίτι, εσείς, ως υπεύθυνοι γονείς, πρέπει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να εξασφαλίσετε το σπίτι σας. Ακόμη και τα πιο μικρά μέρη μπορεί να είναι επικίνδυνα για τα παιδιά και την υγεία τους. Επιλέγοντας τους κατάλληλους παιδικούς φύλακες, θα είστε σίγουροι ότι ο θησαυρός σας δεν θα πληγωθεί όσο περνάτε χρόνο στο σπίτι. Συνεργαζόμαστε μόνο με ασφαλείς και αδειοδοτημένες μάρκες που παράγουν πάντα το καλύτερο για το πιο σημαντικό μέρος της οικογένειας, δηλαδή τα παιδιά. Είμαστε σίγουροι ότι όποια ασφάλεια και να αγοράσετε, δεν θα απογοητευτείτε.

Πώς να παρέχετε ηρεμία στα παιδιά σας στο σπίτι

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα παιχνίδια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού ήρεμα και χωρίς προβλήματα είναι να δημιουργήσετε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η ποικιλία των προϊόντων ασφαλείας που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Paradise Toys θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Γνωρίζουμε πόσο περίεργα είναι τα παιδιά και πώς, μόλις μάθουν να περπατούν, θέλουν να αγγίζουν κάθε πράγμα και οι επαφές είναι σίγουρα από τα «αγαπημένα» τους. Οποιαδήποτε γωνιά, πόρτα ή ντουλάπι μπορεί επίσης να τους βλάψει, αλλά χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προστατευτικά, θα είστε σε θέση να παρέχετε απόλυτη ηρεμία για εσάς και τα μωρά και τα παιδιά. Η απαγορευμένη πρόσβαση στα ντουλάπια με «επικίνδυνα» πράγματα θα σας βοηθήσει να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού ενώ φροντίζετε το μωρό σας.

Τι είδους προστατευτικα προσφέρουμε;

Τα προστατυτικά που θα βρείτε σε εμάς είναι κατάλληλες για:

  • πόρτες
  • ντουλάπια
  • γωνίες
  • μπρίζες
  • τραπέζια
  • άλλα έπιπλα.

Μπορείτε να τα αγοράσετε ως σετ ή το καθένα ξεχωριστά. Επιπλέον, χάρη στη μεγάλη ποικιλία προϊόντων, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος που θα ταίριαζε καλύτερα στο σπίτι σας. Τα προστατυτικά μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα και εύκολα - χωρίς πρόσθετα εργαλεία. Χρησιμοποιήστε τα σε κάθε δωμάτιο και φέρτε τα μαζί σας κατά τη διάρκεια των διακοπών ή στους επισκέπτες με τους παππούδες, για παράδειγμα. Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται οι ασφάλειες είναι τα καλύτερα και ποιοτικότερα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά.

Γιατί να αγοράσετε από το Rayatoys.gr

Αν αναζητάτε απόλυτη ασφάλεια για να μπορεί το παιδί σας να παίζει και να μεγαλώνει υγιές και ασφαλές στο σπίτι, τότε χρειάζεστε ειδικές ασφάλειες για πρίζες, ντουλάπια, πόρτες και άλλα. Χάρη σε αυτά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι τιμές των βρεφικών και παιδικών ειδών και αξεσουάρ μας είναι εξαιρετικά προσιτές και διαψεύδουν πλήρως την ποιότητά τους. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι γρήγορες, εύκολες και βολικές. Τώρα είναι η ώρα να το εκμεταλλευτείτε. Μη διστάσετε να μας γράψετε και να κάνετε τις ερωτήσεις σας, τις οποίες θα χαρούμε να απαντήσουμε.