Σούπερ μάρκετ, καροτσάκια και προϊόντα

Φίλτρα
ανά σελίδα

23 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

23 είδη

Στα παιδιά αρέσει να μιμούνται τους γονείς τους. Απορροφούν τη συμπεριφορά τους, τις συνήθειές τους, καθώς και τον τρόπο που η μαμά και ο μπαμπάς εκτελούν ορισμένα είδη δραστηριοτήτων. Σαν ψώνια. Οι οικογενειακές αγορές είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να διδάξετε σε ένα παιδί την ανεξαρτησία, την οργάνωση και τον προγραμματισμό. Δείχνοντάς του πώς να βάζει τα είδη παντοπωλείου στο καλάθι, καθώς και εξηγώντας του ποια προϊόντα είναι επιβλαβή και ποια όχι. δίνουμε στο παιδί μας ένα προσωπικό παράδειγμα που θα ήταν χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις.

Αρέσει στα παιδιά να παίζουν με καρότσια

Καλό είναι να συμπεριλάβετε αυτό το είδος παιχνιδιού, γιατί το παιδί θα μπορεί να παίζει τόσο έξω όσο και στο σπίτι. Με τη βοήθειά τους, ο μικρός σας θησαυρός θα διαφοροποιήσει την καθημερινότητά σας, βυθίζοντας τον εαυτό σας σε ήρεμες και χρήσιμες δραστηριότητες που είναι αρκετά συναρπαστικές.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα παιδιά λατρεύουν να παίζουν με αξεσουάρ όπως καλάθια αγορών και πλαστικά τρόφιμα, που αποτελούν υποχρεωτικό μέρος των προσομοιωμένων αγορών. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε παιχνίδι θα γίνει ρεαλιστικό και αν προσθέσετε μια ταμειακή μηχανή σε άλλες προμήθειες σούπερ μάρκετ, θα μπορείτε να δείξετε στο παιδί σας την αξία των χρημάτων. Επιλέξτε ένα κατάλληλο καλάθι αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα Raya Toys και πληρώστε χαμηλές τιμές για παιδικά είδη σούπερ μάρκετ με σούπερ ποιότητα.

Για ποιες ηλικίες είναι κατάλληλα

Το παιδί μπορούσε να παίξει με ένα καρότσι για ένα σούπερ μάρκετ μέχρι τη σχολική ηλικία, όταν τα ενδιαφέροντα αλλάζουν δραματικά και σταδιακά ξεχνάει το καλάθι γεμάτο παιχνίδια. Οι προσφορές μας είναι κατάλληλες για κορίτσια και αγόρια από 24 μηνών έως 5-6 ετών και κάθε μοντέλο  είναι ειδικά επιλεγμένο για τους μικρούς μας πελάτες.

Διδάξτε στο παιδί σας να είναι οργανωμένο από μικρό και συμπεριλάβετε το σε κάθε οικογενειακή δραστηριότητα που θα το εμπλουτίσει με πολλούς τρόπους. Με τη βοήθεια πλαστικών προϊόντων για το σούπερ μάρκετ, θα μάθει να αναγνωρίζει διαφορετικούς τύπους ομάδων τροφίμων, καθώς και να αναπτύσσει μια κουλτούρα διατροφής.

Τι είδη θα βρούμε στο Paradise Toys

Μαζί μας, η διαφορετικότητα είναι πάντα εκεί. Έχουμε πάντα κάτι να προσφέρουμε στους πελάτες μας, προσπαθώντας συνεχώς να διαφοροποιούμε τη γκάμα των προϊόντων μας. Παραγγείλετε ένα από τα παρακάτω μοντέλα καροτσιών αγορών και ειδών σούπερ μάρκετ:

  • Περίπτερο για παγωτά και επιδόρπια.
  • Μίνι σούπερ μάρκετ
  • Παντοπωλείο με καλάθι αγορών.
  • Ταμειακή μηχανή
  • 2 σε 1 καρότσι
  • Καλάθι για πικνίκ κ.λπ.

Επιλέξτε τα καλύτερα παιχνίδια για το παιδί σας. Τους αξίζει!