Σπίτια και Σκηνές

Φίλτρα
ανά σελίδα

17 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

17 είδη

Τι παιδικά σπίτια και σκηνές μπορούμε να επιλέξουμε

Το σπίτι ή η σκηνή για την αυλή είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να κάνετε στο παιδί σας. Ποιο παιδί δεν ονειρεύεται τη δική του παιδική χαρά;

Τι να επιλέξετε - ένα παιδικό σπίτι ή σκηνή

Το σπίτι είναι μια πιο σταθερή και ανθεκτική επιλογή. Αντέχει σε διάφορες καιρικές συνθήκες, οπότε δεν είναι πρόβλημα να μείνετε στην αυλή σας όλο το καλοκαίρι. Και καθαρίζεται εύκολα - μπορείτε να το πλύνετε απευθείας με λάστιχο και πίδακα νερού.

Η παιδική σκηνή έχει και τα πλεονεκτήματά της. Είναι ελαφριά και φορητή. Μπορεί να βγει στην αυλή και σε κρύο καιρό μπορεί να επιστραφεί στο παιδικό δωμάτιο. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για μια σκιερή κρυψώνα για τα παιδιά στην παραλία. Η αποθήκευση της σκηνής είναι επίσης εύκολη. Όταν το παιδί του βαρεθεί να το παίζει, μπορείτε εύκολα να το διπλώσετε και να το βάλετε σε ένα ντουλάπι για το επόμενο καλοκαίρι. Είναι επίσης σημαντικά φθηνότερο από το σπίτι.

Από τι υλικό είναι κατασκευασμένα;

Οι σκηνές που διατίθενται στην αγορά είναι ως επί το πλείστον κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό πλαστικό. Πολλά από τα μοντέλα που θα βρείτε στην Raya Τoys διαθέτουν επίσης σύστημα UV που προστατεύει το υλικό από τη γήρανση που προκαλείται από τις ακτίνες του ήλιου.

Οι σκηνές είναι κατασκευασμένες από μεταλλική κατασκευή και τοίχους από πολυεστέρα. Χαρακτηριστικό αυτού του υλικού είναι ότι δεν λερώνεται εύκολα, επιπλέον δεν διογκώνεται ούτε χαλαρώνει. Είναι υγιεινό και τα χρώματά του σταθερά.

Τι μοντέλα θα βρείτε στην Raya Τoys

  • Σπίτια με πόρτες και ανοιγόμενα παράθυρα.
  • Σπίτια με τσουλήθρα
  • Σπίτια με πτυσσόμενο φράχη.
  • Με τραπέζι και παγκάκια
  • Με αγαπημένους χαρακτήρες.
  • Τέντες σε σχήμα ινδικών τύπων.
  • Σε σχήμα πυραμίδας, εξάγωνο, ιγκλού.
  • Η σκηνή είναι σαν τούνελ.

Γιατί να επιλέξετε το Raya Τoys

Γνωρίζουμε ότι όταν ψωνίζουν για το παιδί τους, οι γονείς αναζητούν πάντα την κορυφαία ποιότητα. Ταυτόχρονα, θα ήθελαν να βρουν την καλύτερη τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους. Και είμαστε πάντα εκεί για να προσφέρουμε τις καλύτερες προσφορές. Στον κατάλογο της Raya Τoys θα βρείτε μια επιλογή από προσιτά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε ένα από τα φυσικά μας καταστήματα ή να δείτε τις προσφορές online. Ο ιστότοπός μας είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα προϊόντα, να συγκρίνετε και να επιλέξετε όσο χρόνο χρειάζεστε. Η παραγγελία είναι εύκολη και η παράδοση έρχεται σε εσάς σε λίγες μέρες.