Μωρά

Φίλτρα
ανά σελίδα

27 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

27 είδη

Μωρά

Κάθε κοριτσάκι απολαμβάνει μια κούκλα. Της βρήκε ένα όνομα και έπαιζε μαζί της για χρόνια. Θέλετε να κάνετε το παιδί σας χαρούμενο με ένα τέτοιο παιχνίδι; Δείτε τι τύπους θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Τι λειτουργίες έχουν οι κούκλες μωρά;

  • Ήχοι. Πολλά μωρά κάνουν ήχους όπως γέλιο, κλάμα.
  • Δάκρυα. Το κλάμα μπορεί να είναι όχι μόνο με ήχους, αλλά και με αληθινά δάκρυα που πέφτουν από όμορφα μάτια. Το μικρό που βρυχάται καταπραΰνεται με τους τρόπους που υποδεικνύονται στις οδηγίες για το παιχνίδι.
  • Πόσιμο νερό. Ορισμένα μοντέλα είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να "πίνουν" πραγματικό νερό με μια πιπίλα από το στόμα τους.
  • Φαγητό. Υπάρχουν μάρκες που προσφέρουν ειδικά τρόφιμα σε σκόνη που το παιδί μπορεί απλώς να ανακατεύει και να σερβίρει.
  • Ούρηση. Μετά το πόσιμο νερό, η ούρηση είναι αρκετά λογική. Και είναι πολύ διασκεδαστικό για τα παιδιά που παίζουν με το μωρό.
  • Κίνηση. Οι περισσότερες κούκλες κινούνται μηχανικά - αλλάζετε τις θέσεις των χεριών και των ποδιών τους. Ωστόσο, υπάρχουν και αυτόματα. Μερικοί από αυτούς κουνούν τα χέρια και τα πόδια. Μπορείτε επίσης να κάνετε το παιδί σας χαρούμενο με ένα μωρό που σέρνεται.
  • Μπάνιο. Εδώ συνδυάζονται δύο αγαπημένες δραστηριότητες για τα παιδιά - παιχνίδι με κούκλες και παιχνίδι με το νερό. Μερικά από τα μοντέλα διαθέτουν μπανιέρα.
  • Ύπνος. Τα παιδιά είναι επίσης πολύ χαρούμενα που έχουν μωρά που κλείνουν τα μάτια τους όταν ξαπλώνουν.

Μεγαλώνοντας. Εξαιρετικά εντυπωσιακές είναι οι κούκλες, οι οποίες μεγαλώνουν λίγα εκατοστά μετά το φαγητό και στη συνέχεια συρρικνώνονται σταδιακά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ποιες μάρκες θα βρείτε στην ενότητα

Ο κατάλογος Raya Toys είναι πλούσιος και περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή και μοντέρνα παιχνίδια. Πολλά από τα είδη έχουν πραγματικό μέγεθος και φαίνονται αληθινά.

Ανάμεσά τους θα βρείτε διάφορες παραλλαγές της επιτυχίας doll Baby born. Συνοδεύεται από αξεσουάρ όπως μπουκάλι γάλα, μπολ και κουτάλι, γιογιό, πάνες και άλλα. Και χωριστά, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα παιχνίδια, όπως ένα καγκουρό μεταφοράς, παιδικό καρεκλάκι και άλλα.

Τα μωρά που κλαίνε έχουν επίσης μεγάλη ζήτηση. Ηρεμούν όταν τους φοράς την πιπίλα.

Τα Baby Alive είναι όμορφα και προσφέρουν ενδιαφέροντα παιχνίδια. Μπορείτε να τους μαγειρέψετε, να τους ταΐσετε και να τους αλλάξετε πάνες όταν αρρωστήσουν.

Η διαδραστική Baby Annabell όχι μόνο κλαίει, γελάει και κοιμάται, αλλά μπορεί επίσης να κάνει διαφορετικούς μορφασμούς με το πρόσωπό της.

Η δημοφιλής παιδική μάρκα Barbie προσφέρει όμορφες κούκλες με αξεσουάρ.

Γιατί να επιλέξετε από την Raya Toys

Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για εσάς να αγοράζετε ποιοτικά βρεφικά και παιδικά προϊόντα που είναι ανθεκτικά, όμορφα και διασκεδαστικά. Τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών είναι μαζί μας. Παραγγείλτε τα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε καλές τιμές!