Ομάδα 0+ από 0 έως 13 κιλά

Φίλτρα
ανά σελίδα

21 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

21 είδη

Αναμφίβολα, το θέμα των παιδικών καθισμάτων αυτοκινήτου ενθουσιάζει πολλούς νέους γονείς. Η ασφαλής και ασφαλής μετακίνηση του παιδιού αποτελεί προτεραιότητα №1 για όλες τις μητέρες και τους μπαμπάδες. Επομένως, όταν πρέπει να ταξιδέψετε, είτε για να πάτε στην υπεραγορά είτε για πολυήμερες διακοπές, με τη βοήθειά τους παρέχετε προστασία στο παιδί σας από πιθανές δυσάρεστες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν κατά την οδήγηση. Στην Raya Toys θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από αυτά για αυτοκίνητα 0-13 κιλών.

Για ποιο χρονικό διάστημα χρησιμοποιούνται τα καθίσματα αυτοκινήτου 0-13 κιλά;

Είναι απολύτως υποχρεωτικό να έχετε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, γιατί με αυτά όχι μόνο διασφαλίζετε την προστασία του παιδιού σας, αλλά από την άλλη πλευρά κάθε γονέας που επιτρέπει στον εαυτό του να μεταφέρει το παιδί στο αυτοκίνητό του χωρίς κάθισμα αυτοκινήτου υπόκειται σε αυστηρές κυρώσεις σύμφωνα με το την ελληνική νομοθεσία και όχι μόνο. Ακόμη και το παραμικρό τροχαίο ατύχημα μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την εύθραυστη δομή ενός παιδιού. Τα μοντέλα από 0-13 κιλά, ομάδα 0+ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σχεδόν ένα χρόνο από τη γέννηση του μικρού σας θησαυρού. Πολύ συχνά χρησιμοποιούνται προς την κίνηση του αυτοκίνητο ενώ είναι απολύτως απαραίτητο να τα τοποθετήσετε αντίθετα από την κατεύθυνση του ταξιδιού. Όλοι οι τύποι είναι εξοπλισμένοι με ζώνη ασφαλείας 5 σημείων για την ασφάλεια του αγγέλου σας, μπορεί να είναι με ή χωρίς εξάρτημα, καθώς και πρόσθετα αξεσουάρ άνεσης.

Πώς να τοποθετήσετε και να τοποθετήσετε σωστά το παιδικό καρεκλάκι

Τις περισσότερες φορές η εγκατάσταση γίνεται μέσω ζωνών αυτοκινήτου ή μέσω του συστήματος ασφαλείας-Isofix, αν το αυτοκίνητό σας έχει σημεία Isofix. Σε κάθε περίπτωση, η εγκατάσταση είναι εύκολη για όλους. Θα πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι κατά τους πρώτους έξι μήνες της γέννησης του παιδιού σας, είναι υποχρεωτικό να βρίσκεται αντίθετα στην κατεύθυνση του ταξιδιού.

Γιατί η Raya Toys μπορεί να μας βοηθήσει να επιλέξουμε.

Στη Raya Toys θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τα μικρά σας από τη γέννηση. Σε εμάς θα βρείτε μια ποικιλία ειδών που θα τραβήξουν την προσοχή σας σε εξαιρετικά καλή τιμή. Εάν πρόκειται να ταξιδέψετε και έχετε παιδί κάτω του 1 έτους, μην ξεχάσετε να δείτε τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου 0-13 κιλά. και επιλέξτε το καταλληλότερο. Στο πρόσωπό μας έχετε έναν πιστό βοηθό που θα ανταπεξέλθει στη σύνθετη επιλογή για πολλούς απλούς λόγους:

  • Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές τιμές.
  • Είμαστε πάντα έτοιμοι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας, όσο δύσκολες κι αν είναι.
  • Σας δίνουμε ανεκτίμητες συμβουλές.
  • Προσφέρουμε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε προϊόν.