Επιστημονικά πειράματα

Φίλτρα
ανά σελίδα

14 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

14 είδη

Έχετε έναν μικρό επιστήμονα στο σπίτι που μελετά με περιέργεια τον κόσμο γύρω του; Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να τον κάνετε χαρούμενο! Δείτε την ποικιλία από παιδικά εργαστήρια και επιστημονικά παιχνίδια!

Για ποια ηλικία είναι τα επιστημονικά κιτ;

Όταν επιλέγετε ένα παιδικό δώρο, μην ξεχνάτε να προσέχετε τη συνιστώμενη ηλικία που αναφέρεται στο κουτί. Δεν συνιστούμε να παίρνετε παιχνίδια που προτείνονται για παιδιά πολύ μεγαλύτερα από το μικρό σας. Ο λόγος είναι ότι εάν οι συνθήκες παιχνιδιού είναι πολύ περίπλοκες, ή απαιτούν μεγαλύτερη ακρίβεια κινήσεων, ισορροπία κ.λπ., το παιδί δεν θα μπορεί να τα βγάλει πέρα ​​με το παιχνίδι.

Είναι επίσης σημαντικό να του δίνετε υποστήριξη, ειδικά τις πρώτες φορές που χρησιμοποιεί το παιχνίδι. Συζητήστε μαζί τους κανόνες, δείξτε του πώς να χειριστεί τα νέα του αποκτήματα. Κάνοντας την έρευνα και τα πειράματά τους στην παιδική τους ηλικία, τα παιδιά αισθάνονται μεγαλύτερα και έχουν την επιθυμία να μάθουν περισσότερα για τον κόσμο της επιστήμης.

Τι παιδικά εργαστήρια διαθέτουμε;

  • Παιχνίδια "ο μικρός χημικός". Στα μικρά χημικά εργαστήρια, το παιδί έχει οδηγίες για το πώς να αναμειγνύει διάφορες ουσίες και πώς να κάνει πειράματα. Τα πειράματα είναι ασφαλή και η εφαρμοσμένη χημεία είναι πολύ εντυπωσιακή για τα παιδιά.
  • Κιτ Παλαιοντολογίας. Εάν το παιδί είναι λάτρης των δεινοσαύρων, με αυτά τα παιχνίδια θα το στείλετε σε ένα ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο τους.
  • Κιτ "Η μικρή ιδιοφυΐα". Τα διάφορα εργαστήρια αποκαλύπτουν τα μυστικά των επιστημών όπως η ανατομία, η χημεία, η βοτανική, η ηφαιστειολογία, η φυσική, η αστρονομία κ.λπ.
  • Δημιουργία κρυστάλλων. Και πάλι μιλάμε για χημεία. Το σεμινάριο θα διδάξει στα παιδιά πώς να δημιουργούν τα δικά τους κρυστάλλινα σχήματα.
  • Πειράματα με νερό. Ακούγεται στοιχειώδες, αλλά τα παιχνίδα -  εργαστήρια δείχνουν τις διαφορετικές καταστάσεις του νερού σε όλη τους την ομορφιά.
  • Δημιουργία αρωμάτων, σαπουνιών. Ας μην ξεχνάμε ότι τα καλλυντικά παράγονται ακριβώς στα εργαστήρια. Εδώ σας προσφέρουμε την παιδική τους εκδοχή, στην οποία οι μικροί χημικοί μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους αρωματικά προϊόντα.

Γιατί να παραγγείλετε από τη Raya Toys

Τα εργαστήρια και τα παιχνίδια που διατίθενται σε αυτήν την κατηγορία θα ενθαρρύνουν την περιέργεια των παιδιών.

Ο κατάλογος του ηλεκτρονικού καταστήματος Raya Toys προσφέρει μια ποικιλία προτάσεων για μικρούς επιστήμονες από 8 έως και άνω των 13 ετών. Παραγγείλτε τα σε προσιτές τιμές και με γρήγορη παράδοση σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας!