Ομάδα 0/1/2/3 από 0 έως 36 κιλά

Φίλτρα
ανά σελίδα

32 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

32 είδη

Τα παιδιά είναι οι πιο πολύτιμοι επιβάτες του αυτοκινήτου και είναι σημαντικό να είναι πλήρως ασφαλισμένα. Εδώ προσφέρουμε μια επιλογή από ποιοτικά καθίσματα ταξιδιού για παιδιά από 0 έως 36 κιλά.

Τι μέγεθος κάθισμα αυτοκινήτου χρειάζεστε;

Τα καθίσματα αυτοκινήτου χωρίζονται σε διάφορες ομάδες ανάλογα με την ηλικία των μικρών. Επειδή όμως η ανάπτυξη προχωρά με διαφορετικούς ρυθμούς, η κατηγοριοποίηση ανάλογα με το βάρος των παιδιών έως 36 κιλά θεωρείται πιο σωστή:

  • Κατηγορία 0+: σε αυτά τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου μπορείτε να μεταφέρετε από νεογέννητα μέχρι περίπου 13 κιλά, που σημαίνει μέχρι περίπου 12-15 μηνών.
  • Κατηγορία 1: τα καθίσματα σε αυτήν την κατηγορία είναι κατάλληλα για παιδιά από 9 έως 18 κιλά ή έως περίπου 4-5 ετών. Έχουν σχήμα καθίσματος με άνετη πλάτη και μπράτσα. Παρέχουν καλή στήριξη για την πλάτη και το κεφάλι του μικρού επιβάτη.
  • Κατηγορία 2: 15-25 κιλά. Προορίζονται για παιδιά από 3 έως 7 ετών.
  • Κατηγορία 3: 22-36 κιλά. Αυτά είναι καθίσματα αυτοκινήτου για τους μεγαλύτερους: μεταξύ 6 και 12 ετών. Δεν έχουν πλάτη και λειτουργούν μόνο ως ανυψωτικά. Δεν έχουν τις δικές τους ζώνες ασφαλείας, αλλά οι ζώνες ασφαλείας του ίδιου του αυτοκινήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ασφάλεια.
  • Συνδυασμένα: πολλά από τα διαθέσιμα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου είναι συνδυασμένα μοντέλα. Μπορούν να τροποποιηθούν για την επόμενη ηλικιακή ομάδα και μερικά από αυτά έχουν λειτουργία ύπνου. Οι κριτικές των χρηστών δείχνουν ότι αποτελούν καλή επένδυση καθώς χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποια άλλα χαρακτηριστικά πρέπει να προσέξουμε

Στερέωση

Να είστε πολύ προσεκτικοί όταν τοποθετείτε το παιδικό κάθισμα, καθώς η ασφάλεια του παιδιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτό. Συνήθως, τα πορτ μπεμπέ ασφαλίζονται με τις ζώνες ασφαλείας του αυτοκινήτου, αλλά πολλά από τα νέα μοντέλα έχουν πρόσθετο το σύστημα ασφαλείας Isofix, όπου τα καθισματάκια συνδέονται σταθερά στο κάθισμα μέσω μεταλλικών κλιπ.

Περιστροφή

Ενώ οι μικρότεροι από υην ομάδα 0 πρέπει να μεταφέρονται με την πλάτη τους στραμμένη προς τα πίσω, τα μεγαλύτερα παιδιά από 9 έως 36 κιλά είναι πλέον στραμμένα προς τα εμπρός. Ορισμένες από τις σύγχρονες προτάσεις έχουν μια πρόσθετη βάση στην οποία υπάρχει δυνατότητα περιστροφής 360 μοιρών, καθιστώντας το κάθισμα αυτοκινήτου πολυλειτουργικό, επιτρέποντάς σας να εξυπηρετείτε γρήγορα και εύκολα το παιδί.

Γιατί να παραγγείλετε από τη Raya Toys

Κάθε σεζόν, ετοιμάζουμε τον κατάλογο του ηλεκτρονικού καταστήματος Raya Toys με πολλή αγάπη και φροντίδα, με γνώμονα την επιθυμία να παρέχουμε στους μικρούς μας πελάτες τη μέγιστη ασφάλεια, άνεση και ευχαρίστηση στα ταξίδια, ενώ έχουμε λάβει υπόψη και τις απόψεις σας. Στην ενότητα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου, θα βρείτε τα νέα προϊόντα επωνυμιών όπως Cybex, Jane, Hauck, Lorelli, Kikka Boo, Moni, Cangaroo και άλλα.

Κάθε εβδομάδα, εκατοντάδες μοντέλα προστίθενται σε ελκυστικές προσφορές και οι καλές τιμές σας δίνουν την ευκαιρία για μια πραγματικά φθηνή και μακροπρόθεσμη επένδυση.