Πάνες

Φίλτρα
ανά σελίδα

35 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

35 είδη

Όταν επιλέγετε βρεφικές πάνες, κάθε γονιός προσπαθεί να επιλέξει ένα είδος που θα είναι αρκετά απαλό προς το δέρμα του μωρού. Θα πρέπει να είναι ήπια και να εξασφαλίζουν την ηρεμία και την άνεση του παιδιού στο σπίτι και στο καρότσι. Θα βρείτε πολλούς τύπους και μεγέθη για να διαλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Τι είδη υπάρχουν

Είναι πολύ σημαντικό κατά τους πρώτους μήνες της ζωής του παιδιού σας να τοποθετείτε ένα τέτοιο προϊόν ως ασπίδα προστασίας ανάμεσα στο παιδί και τον έξω κόσμο. Μπορεί να είναι κατασκευασμένο από διαφορετικά υλικά και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίπτωση όταν το μωρό είναι έξω από το κρεβάτι.

Όσο είναι στο ρηλάξ, στο παιδικό καρεκλάκι ή όταν κάποιος το έχει αγκαλιά, καλό είναι να υπάρχει ένα τέτοιο κομμάτι ύφασμα για προστασία από εξωτερικούς παράγοντες. Οι πάνες μπορεί να είναι:

     1. Βαμβακερές

Είναι κατασκευασμένες από 100% λεπτό βαμβακερό ύφασμα και είναι πολύ απαλές προς το δέρμα νεογνών και μικρών παιδιών. Οι πάνες εξασφαλίζουν την κυκλοφορία του αέρα και το δέρμα μπορεί να αναπνέει. Οι χρήσεις τους είναι πολλές - για σπαργάνωμα, τάισμα και άλλα. Η κατασκευή τους είναι πολύ υψηλής ποιότητας.

     2. Από μουσελίνα

Είναι κατασκευασμένα από απαλή και ευχάριστη στην αφή μουσελίνα με σύνθεση από 100% βαμβάκι. Προορίζονται για τύλιγμα του νεογέννητου μωρού και παρέχουν μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

     3. Από μπαμπού

Είναι υποαλλεργικά και δεν ερεθίζουν ούτε και το πιο ευαίσθητο βρεφικό δέρμα.

Είναι φιλικά προς το περιβάλλον γιατί είναι φτιαγμένα από μπαμπού. Είναι ασφαλή και διαθέτουν ποστοποίηση γι' αυτό. Τα σχέδια από μπαμπού είναι όμορφα και έχουν πολλές χρήσεις.

     4. Βελούδινες και υφασμάτινες πάνες για μωρά

Είναι απαλές. Το ύφασμά τους είναι λεπτό και είναι ιδανικές για τους πρώτους μήνες του παιδιού σας. Δεν ερεθίζουν το δέρμα και απορροφούν τέλεια, λόγω του παρεμβαλλόμενου βαμβακιού. Είναι κατάλληλα για στέγνωμα μετά το μπάνιο, για σπαργάνωμα, για διακριτικό θηλασμό και άλλα.

Τα μεγέθη της πάνας είναι διαφορετικά - από 30x30 έως 120x120. Τα μικρότερα χρησιμοποιούνται συχνότερα για να απορροφούν τα σάλια του μωρού, ειδικά κατά την οδοντοφυΐα.

Μαζί μας στη Raya Toys, μπορείτε να τις αγοράσετε μεμονωμένα, καθώς και σε σετ των 2 ή 3, σε κορυφαίες τιμές.

Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Raya Toys. Η παραγγελία είναι εύκολη και γρήγορη, όπως και η παράδοση.