Πυροσβεστικά οχήματα

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Τα παιχνίδια με αυτοκινητάκια πάντα ενθουσίαζαν τα παιδιά από μικρά. Αυτή η δραστηριότητα είναι επίσης εκπαιδευτική επειδή πολλά από τα σημερινά παιχνίδια έχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν με πραγματικά οχήματα. Ακόμη και μικροί εκπρόσωποι του ωραίου φύλου μερικές φορές προτιμούν ένα αυτοκίνητο από μια όμορφη κούκλα. Οι κατασκευαστές προσφέρουν μια τεράστια ποικιλία αεροπλάνων, τρένων, πυροσβεστικών οχημάτων, ασθενοφόρων, μοτοσικλετών, αστυνομικών οχημάτων, αγωνιστικών και άλλων τύπων οχημάτων, επομένως η επιλογή του σωστού μοντέλου για το παιδί σας γίνεται πραγματική πρόκληση.

Τύποι πυροσβεστικών οχημάτων στην ενότητα

Εδώ θα βρείτε τα παρακάτω προϊόντα:

  • πυροσβεστικά οχήματα - οχήματα που έχουν ανοιγόμενες πόρτες και προωθούνται με χειροκίνητη ολίσθηση. Διατίθενται επίσης αυτοκίνητα μετασχηματισμού με αεροτομή, καθώς και εκείνα με την επιλογή γεμίσματος του σωλήνα του οχήματος με νερό, κάνοντας τα παιδικά παιχνίδια πιο ρεαλιστικά. 
  • παιδικά σετ παιχνιδιού — υπάρχουν ποικιλίες με ενσωματωμένες ή ξεχωριστές  φιγούρες αγαπημένων χαρακτήρων, μετατρεπόμενα οχήματα και εκτοξευτές.
  • πίστα πυροσβεστικού σταθμού - περιλαμβάνει τα απαραίτητα αξεσουάρ πυρόσβεσης για παιχνίδι, καθώς και ηχητικά εφέ, φώτα, σκάλες, εργαλεία και οδικές πινακίδες.

Τα πυροσβεστικά οχήματα είναι κατάλληλα για νήπια άνω των 3 ετών.

Πλεονεκτήματα των πυροσβεστικών οχημάτων

Οι πυροσβέστες έχουν ένα από τα πιο σεβαστά επαγγέλματα στον κόσμο. Πολλά από τα μικρά μάλιστα ονειρεύονται να δουλέψουν σε αυτή τη θέση από μικρή ηλικία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πάθος για αυτόν τον τύπο αυτοκινήτου είναι δημοφιλές μεταξύ των παιδιών. Τα σύγχρονα παιδικά αυτοκίνητα κατασκευάζονται με λεπτομέρεια, οπότε το παιχνίδι μαζί τους αρχίζει να γίνεται πραγματική περιπέτεια για τα μικρά παιδιά. Ορισμένα σετ παιχνιδιών αποτελούνται από πολλά μοντέλα με διαφορετικές εφαρμογές και έχουν καλοδουλεμένες φιγούρες για να βελτιώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού μαζί τους. Τα πιτσιρίκια χρησιμοποιούν τις διαθέσιμες λειτουργίες στο «σβήσιμο των πυρκαγιών».

Γιατί να επιλέξετε τη Raya Toys;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει μια τεράστια ποικιλία ειδών σε προσιτές τιμές. Μάρκες όπως οι Raya Toys, Dolu, Spin Master και Melissa & Doug είναι πολύ δημοφιλείς και καθιερωμένες στην αγορά. Παρουσιάζεται αναλυτική περιγραφή όλων των προϊόντων, καθώς και η διαθεσιμότητά τους στα καταστήματα. Για παραγγελίες μέσω διαδικτύου για συγκεκριμένη αξία και βάρος, υπάρχει δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας. Αναφέρεται επίσης ο μέγιστος χρόνος παράδοσης των προϊόντων. Χαρίστε στο παιδί σας μια αξέχαστη εμπειρία!