Πιτζάμες

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

10 είδη

Πιτζάμες

Δεν υπάρχει πιο χαλαρωτικό θέαμα από ένα παιδί που κοιμάται. Τότε η αθωότητά του φαίνεται να εκδηλώνεται ακόμη περισσότερο, και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να τον θαυμάζουμε, σιωπώντας για να μην σπάσουμε αυτό το ειδύλλιο.

Ντυμένο με τις απαλές πιτζάμες του και άνετα μαζεμένο στην κουβέρτα του, το μωρό / νήπιο απολαμβάνει έναν γλυκό υπνάκο και εμείς απολαμβάνουμε την άνευ όρων αγάπη που μας κυριεύει. Μπορούμε να μείνουμε σε αυτή τη στιγμή για πάντα, μπορούμε να τη θαυμάζουμε για πάντα.

Ποια είδη πιτζάμες αγοράζονται περισσότερο στο Rayatoys.gr

Όλα είναι θέμα ανάγκης και προσωπικής προτίμησης. Μερικά παιδιά ιδρώνουν πολύ τη νύχτα, και αυτό απαιτεί την ανάγκη για παιδικές πιτζάμες, οι οποίες δεν είναι χοντρές, αλλά ελαφριές και φαρδιές. Οι περισσότεροι τύποι νυχτικών είναι τέτοιοι που μπορούν να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των μωρών κατά τη διάρκεια του ύπνου, χωρίς να τους προκαλούν καμία ταλαιπωρία.

Εδώ στο Rayatoys θα βρείτε μια ποικιλία από μοντέλα πιτζάμες, με τα οποία ο ύπνος του μωρού/παιδιού θα είναι ξύπνιος και ολοκληρωμένος:

  • Με Κοντά και με μακριά μανίκια (χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές)
  • Για κορίτσια και για αγόρια
  • Μονόχρωμες και πολύχρωμες
  • Με εικόνες και με εντελώς καθαρό μοτίβο
  • Ολόκληρα νυχτικά και μοντέλα από δύο ή περισσότερα μέρη.

Ευχηθείτε στο παιδί καληνύχτα και δώστε του όνειρα γλυκά με πιτζάμες Rayatoys. Ζούμε για να βλέπουμε τα παιδιά χαρούμενα και εσείς έχετε την ευκαιρία να τους παρέχετε το καλύτερο όλη τη νύχτα!

Σε τι μεγέθη είναι διαθέσιμα

Τα μεγέθη στις πιτζάμες είναι πολύ διαφορετικά και η επιλογή του κατάλληλου μοντέλου εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού. Τα νυχτικά διατίθενται σε μεγέθη από 1 έτους έως 5 ετών και από 5 ετών έως 8 ετών. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε το σωστό μέγεθος, γιατί έτσι το κορίτσι ή το αγόρι σας δεν θα μπορεί να το φοράει για πολύ καιρό. Ποντάρετε σε έναν αριθμό από μεγαλύτερες παιδικές πιτζάμες, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για τουλάχιστον μία σεζόν.

Από τι ύλη είναι κατασκευασμένες

Τα βαμβακερά παιδικά νυχτικά είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για αυτό το είδος παιδικών ρούχων. Όσο κοιμόμούντε, τίποτα δεν πρέπει να ενοχλεί τον ύπνο μας και στα παιδιά αυτός ο κανόνας ισχύει ακόμη περισσότερο. Ακόμη και ο παραμικρός ερεθισμός του δέρματος θα μπορούσε να διαταράξει τον νυχτερινό ύπνο του παιδιού, το οποίο τότε είναι πολύ πιθανό και δεν μπορεί να ξανακοιμηθεί.

Προσφέρουμε δύο βασικούς τύπους πιτζάμες: πολυεστέρα και βαμβακερή. Η δεύτερη επιλογή είναι προτιμότερη γιατί:

  • Το ύφασμα είναι εύκολο στη συντήρηση
  • Δεν προκαλεί ερεθισμό του δέρματος
  • Χαρίζει μια αίσθηση απαλότητας και υψηλή άνεση
  • Τα βαμβακερά ρούχα είναι κατάλληλα τόσο για μωρά όσο και για μεγαλύτερα παιδιά.
  • Είναι κατάλληλα για πλύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες.

Επιλέξτε και αγοράστε ένα παιδικό καλοκαιρινό ή χειμερινό νυχτικό online. Το κατάστημα Rayatoys είναι διαθέσιμο 24/7 για εσάς - πάντα έτοιμο να σας εκπλήξει με τις συνεχώς χαμηλές τιμές του και τα εξαιρετικά φθηνά ρούχα για μωρά και παιδιά.