Παζλ με ήρωες

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 149

Φίλτρα
Σελίδα
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 149

Пαζλ με άδεια χρήσης

Ένας καλός τρόπος διασκέδασης των παιδιών, που ταυτόχρονα αναπτύσσει τις δεξιότητές τους και την κινητική λειτουργία των χεριών τους, είναι η διάταξη των παζλ. Είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα που έρχεται σε διαφορετικά σχήματα, είδη, μεγέθη και σε διαφορετικές τιμές. Τα παζλ με άδεια χρήσης είναι σίγουρα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα.

Για ποιους απευθύνονται;

Έχουν σχεδιαστεί κυρίως για παιδιά, καθώς απεικονίζουν χαρακτήρες και χαρακτήρες από κινούμενα σχέδια, παιχνίδια ή παραστάσεις. Ταυτόχρονα, ωστόσο, η Raya Toys φέρνει στην προσοχή σας μοντέλα που απεικονίζουν πίνακες παγκοσμίου φήμης συγγραφείς που καταλαβαίνετε ότι θα εντυπωσίαζαν περισσότερο έναν ενήλικα παρά ένα παιδί. Ορισμένα μοντέλα είναι κατάλληλα μόνο για κορίτσια, άλλα για αγόρια, αλλά πολλά από αυτά είναι κατάλληλα και για τα δύο φύλα και όλα εξαρτώνται από τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Συνοψίζοντας, μπορούμε να πούμε ότι δεν υπάρχει καθορισμένη ηλικία για την οποία προορίζονται τα εγκεκριμένα παζλ. Είναι κατασκευασμένα από χαρτόνι, γεγονός που τα καθιστά κατάλληλα και για μικρούς και μεγάλους.

Τι χαρακτήρες θα βρείτε εδώ

Η Raya Toys προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία παζλ με άδεια χρήσης, μεταξύ των οποίων μπορείτε να βρείτε τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών σας. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή μοντέλα θα βρείτε:

  • Μίνι και Μίκυ Μάους
  • Πριγκίπισσες
  • Αυτοκίνητα
  • Παγωμένο βασίλειο
  • Nemo και Dori
  • Ανθρωπος αράχνη
  • Πόλεμος των άστρων
  • Avengers και άλλοι.

Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές μας και δείτε μόνοι σας πόσες είναι. Θα μπορέσετε εύκολα να εκπληρώσετε τις επιθυμίες του αγοριού ή του κοριτσιού σας, καθώς όλοι οι χαρακτήρες και οι χαρακτήρες που θα θέλατε βρίσκονται στο Raya Toys. Και εκτός από τα παιδιά, γιατί να μην φτιάξετε τον εαυτό σας ή κάποιον κοντινό σας άνθρωπο που είναι παθιασμένος με πίνακες διάσημων καλλιτεχνών ή Star Wars, για παράδειγμα.

Πόσα εξαρτήματα χρειάζεστε;

Ανάλογα με την ηλικία για την οποία προορίζεται, καθώς και με το πόσο ανεπτυγμένες είναι οι δεξιότητες για να παραγγείλετε αυτόν που θα το χρησιμοποιήσει, τα εξαρτήματα των διαφορετικών μοντέλων ποικίλλουν σε αριθμό και μέγεθος. Για τα μικρότερα θα βρείτε μοντέλα με άδεια χρήσης με 35 κομμάτια, τα οποία είναι μεγαλύτερα και διευκολύνουν την παραγγελία. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 60 και 100 εξαρτημάτων, τα οποία είναι και πιο εύκολα. Για πιο μανιώδεις λάτρεις των παζλ και για παιδιά που ξέρουν να τακτοποιούν και αυτή είναι η αγαπημένη τους δραστηριότητα, επιλέξτε  από 1500 έως και 5000 κομμάτια. Έχουμε το μέρος που σας παρέχει όλα όσα χρειάζεστε. Εάν τα παιδιά σας και πάλι δεν τους αρέσει να ασχολούνται με αυτό το είδος παιχνιδιού, σας συμβουλεύουμε να τα βοηθήσετε να εντυπωσιαστούν από αυτό και να αρχίσουν να παραγγέλνουν. Όπως αναφέραμε στην αρχή, το lineup αναπτύσσει τις νοητικές λειτουργίες και την κινητικότητα των χεριών και τι καλύτερο από το να κάνεις τα πάντα με τη μορφή παιχνιδιών και ψυχαγωγίας.