Ομπρέλες και σκίαστρα για καρότσια μωρού

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Φίλτρα
ανά σελίδα

12 είδη

Τι να επιλέξετε: ομπρέλα ή σκίαστρο για καρότσι

Η βόλτα με το καρότσι είναι αγαπημένη για όλα τα μωρά. Απολαμβάνουν κάθε αλλαγή τοπίου, απολαμβάνουν το λίκνισμα και εξερευνούν με περιέργεια τον κόσμο γύρω τους. Ωστόσο, αυτοί οι μικροί ταξιδιώτες εξακολουθούν να είναι πολύ ευγενικοί και άβολοι με ορισμένες καιρικές συνθήκες. Ο δυνατός ήλιος είναι ένα από αυτά. Συχνά είναι πολύ επιθετικό για το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα. Ωστόσο, οι κατασκευαστές καροτσιών έχουν φροντίσει για αυτό. Μπορείτε να προσθέσετε ένα επιπλέον σκίαστρο ή ομπρέλα στο όχημα του παιδιού σας ανά πάσα στιγμή.

Τι τύπους ομπρέλες και σκίαστρα προσφέρουμε

  • Ομπρέλες γενικής χρήσης. Μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε καρότσι. Ο μηχανισμός λαβής τους μπορεί να προσαρμοστεί τόσο σε στρογγυλά όσο και σε ελλειπτικά πλαίσια
  • Ομπρέλες σε σχήμα στρογγυλό ή τετράγωνο
  • Σε κομψά χρώματα (λευκό, καφέ, μαύρο, απαλό πράσινο, μπλε κ.λπ.)
  • Ρυθμιζόμενο σε ύψος και γωνία (οι ομπρέλες έχουν περιστρεφόμενο βραχίονα)
  • Υφασμάτινες τέντες που καλύπτουν το ανοιχτό μέρος του καλαθιού.

Ποιο από τα δύο να διαλέξετε

Ομπρέλα

Κατάλληλη τόσο για Port bebe νεογέννητου όσο και για κάθισμα μετά τον 6ο μήνα. Προσαρμόζεται στο πλαίσιο και προσαρμόζεται στο σχήμα του καροτσιού. Η θέση του μπορεί να αλλάξει και να κατευθυνθεί προς τον ήλιο. Αφήνει αρκετό χώρο στα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω.

Σκίαστρο

Είναι κατάλληλο όχι μόνο για καρότσι, αλλά και για κάθισμα αυτοκινήτου. Τοποθετείται στο κυρτό μέρος του καροτσιού. Το σκίαστρο μπορεί να κυληθεί ψηλότερα ή χαμηλότερα, αφήνοντας έτσι την οπτική επαφή με το μωρό. Στο κάτω μέρος μπορεί να δεθεί στα χερούλια του καροτσιού για να μην υπάρχει κίνδυνος να το μετακινήσει ο αέρας. Κατάλληλο για ξαπλωμένα μωρά. Προσφέρει ξεκούραστο ύπνο. Με παράγοντα προστασίας UV.

Γιατί να εμπιστευτείτε την Raya Toys

Στιλάτα, μοντέρνα και λειτουργικά μοντέλα τεντών και ομπρελών θα βρείτε online στις σελίδες του rayatoys.gr. Συνεργαζόμαστε μόνο με κορυφαίους κατασκευαστές και προσφέρουμε πρώτης τάξεως αξεσουάρ καροτσιών σε λογικές τιμές.

Καθημερινά σας προσφέρουμε ακαταμάχητες προσφορές και δεκάδες εκπτωτικά είδη. Ενδιαφέρεστε για το πρόγραμμα πίστης μας - κάθε επόμενη αγορά σας φέρνει την ευκαιρία για μεγαλύτερη έκπτωση.

Δεν χρειάζεται να πάτε για ψώνια και εμπορικά κέντρα για να βρείτε τις καλύτερες και καλύτερες προσφορές. Σε εμάς μπορείτε να δείτε, να συγκρίνετε και να παραγγείλετε οποιαδήποτε στιγμή και κάθε μέρα. Η παραγγελία είναι εύκολη και η παράδοση γρήγορη και κερδοφόρα. Δοκίμασέ το!