Παιχνίδια από τηλεοπτικές διαφημίσεις

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 46

Φίλτρα
Σελίδα
  • Διαβάζετε αυτή τη στιγμή τη σελίδα 1
  • Σελίδα 2
  • Σελίδα Επόμενο
ανά σελίδα

Στοιχεία 1-40 από 46

Οι παιδικές εκπομπές εδώ και καιρό προβάλλουν αξιαγάπητους χαρακτήρες που θα μπορούσαν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως λούτρινα ζωάκια ή φιγούρες, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες έχουν γίνει ιδιαίτερα διαδεδομένοι σε εκπομπές και διαφημίσεις. Όταν τα παιδιά παρακολουθούν LEGO Ninjago στην τηλεόραση ή στο Disney Channel, είναι φυσικό να θέλουν να τα έχουν στην κατοχή τους.

Ποια δημοφιλή παιχνίδια από διαφημίσεις θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Raya Toys;

Τα παιδιά περνούν μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου τους μπροστά στην τηλεόραση, βλέποντας τις αγαπημένες τους παιδικές ταινίες. Οι τηλεοπτικές διαφημίσεις προβάλλονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα διαφημιζόμενα παιχνίδια είναι επιθυμητά από κάθε παιδί. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή αυτή τη στιγμή:

  • Χάρι Πότερ ‒ Επειδή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές βιβλίων και ταινιών όλων των εποχών, τα παιχνίδια και τα δώρα Χάρι Πότερ βρίσκονται στην κορυφή των τσαρτ για τα προϊόντα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Ίσως αυτό συμβαίνει γιατί ο Χάρι Πότερ και οι φίλοι του Ερμιόνη και Ρον αποτελούν πρότυπα για κάθε παιδί που τους γνωρίζει. Δείξτε στον μικρό μάγο της ζωής σας ότι υποστηρίζετε το ενδιαφέρον του για τις απόκρυφες επιστήμες, χαρίζοντας του προϊόντα Χάρι Πότερ που ανταποκρίνονται στη μαγεία των βιβλίων και των ταινιών. Εδώ είναι μερικά μοντέλα αυτού του τύπου: Σετ παιχνιδιών Harry Potter Gryffindor Tower, ειδώλιο Harry Potter και άλλα.
  • Paw Patrol - τα παιδιά σε όλο τον κόσμο τρελαίνονται για το Paw Patrol. Είναι παρόν σε κάθε διαφήμιση. Η σειρά κερδίζει πάντα τις καρδιές τόσο των αγοριών όσο και των κοριτσιών χάρη στα χαριτωμένα κουτάβια. Αγαπούν όλα τα κουτάβια και τις περιπέτειές τους. Τους αρέσει το πώς τα κουτάβια είναι έξυπνα και αστεία, γι' αυτό το να δώσετε στο παιδί σας ένα παιχνίδι από την ταινία θα είναι μια εξαιρετικά καλή επιλογή. Πολλές διαφημίσεις βασίζονται σε εικόνες από αυτό το animation. Τα μοντέλα που προσφέρονται σε αυτήν την κατηγορία είναι φιγούρες Spin Master Paw Patrol, σετ παιχνιδιού και άλλα.
  • Bakugan ‒ Οι φιγούρες Bakugan είναι μικροί χαρακτήρες που μεταμορφώνονται από μπάλα σε φοβερά πλάσματα. Αυτές οι φιγούρες μοιάζουν με δράκους, φίδια κ.λπ. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σετ Bakugan, αλλά όλα τα σετ συνοδεύονται από μία (ή περισσότερες) μπάλες και βάσεις μετασχηματισμού BakuCore, μια κάρτα δεξιοτήτων και μια κάρτα χαρακτήρων.
  • Frozen ‒ Μπορείτε να χαρίσετε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο του παιδιού σας αγοράζοντας του ένα παιχνίδι Frozen. Είναι μια φανταστική υπερπαραγωγή που κυκλοφόρησε πριν από χρόνια και ταρακούνησε τον κόσμο, ειδικά τα παιδιά. Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, η βάση των θαυμαστών και η εμμονή μαζί του δεν φαίνεται να μειώνεται.

Η μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών από τηλεοπτικές εκπομπές και διαφημίσεις μπορεί να κάνει την αγορά ενός δώρου για το παιδί σας πολύ πιο εύκολη. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία τιμών, μπορείτε να κάνετε χαρούμενα τα μικρά παιδιά χωρίς να επιβαρύνετε τον οικογενειακό προϋπολογισμό.