Κατασκευές LEGO Ninjago Εκπαίδευση στο σπιντζίτσου του νίντζα Jay 70690

10,73 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το Jay's Spinjitzu Ninja Training Kit επιτρέπει στους θαυμαστές NINJAGO® ηλικίας 6+ να βοηθήσουν τον χαρακτήρα τους νίντζα ​​να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους με ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό παιχνίδι δράσης.

Τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν αμέτρητες ώρες παιχνιδιού ρόλων καθώς δοκιμάζουν τον Τζέι σε μια σειρά από προκλήσεις και μάχες.

Περιστρεφόμενες περιπέτειες!
Τα παιδιά θα διασκεδάσουν βάζοντας τον Τζέι στο περιστρεφόμενο παιχνίδι, τραβώντας το σχοινί και βλέποντάς τον να περιστρέφεται γρήγορα και να παλεύει με τη κούκλα της εκπαίδευσης.

Μια διασκεδαστική ψηφιακή εμπειρία για παθιασμένους κατασκευαστές
Το κιτ παιχνιδιού συνοδεύεται από διαδραστικές οδηγίες ψηφιακής κατασκευής για να κάνει την εμπειρία κατασκευής ακόμα πιο διασκεδαστική. Διατίθεται στη δωρεάν εφαρμογή LEGO® Building Instructions για smartphone και tablet, τα εργαλεία ζουμ και περιστροφής σάς βοηθούν να οπτικοποιήσετε το μοντέλο καθώς κατασκευάζετε. Οι κατασκευαστές μπορούν επίσης να παρακολουθούν την πρόοδο ανά πάσα στιγμή στην εφαρμογή.

Εκπαίδευση Νίντζα ​​- Τα παιδιά μπορούν να βάλουν τον Τζέι στον γυάλινο θόλο στο περιστρεφόμενο παιχνίδι, να τραβήξουν το σχοινί και να τον δουν να περιστρέφεται γρήγορα και να δοκιμάσουν τις πολεμικές του ικανότητες ενάντια στη κούκλα.

Γρήγορη κατασκευή - Αυτό το ανθεκτικό σετ παιχνιδιού 25 τεμαχίων προσφέρει στα παιδιά ηλικίας 6 ετών και άνω μια εύκολη εμπειρία κατασκευής, ώστε να μπορούν να αρχίσουν να παίζουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Παίξτε εν κινήσει - Πάνω από 6 εκατοστά ύψος, 4 εκατοστά πλάτος και 4 εκατοστά βάθος, αυτό το παιχνίδι ninja είναι το τέλειο μέγεθος για να παίζουν τα παιδιά ή να το παίρνουν μαζί τους σε ταξίδια.

Ψηφιακές οδηγίες - Χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή LEGO® Building Instructions, οι κατασκευαστές μπορούν να μεγεθύνουν, να περιστρέψουν και να οπτικοποιήσουν μια ψηφιακή έκδοση του μοντέλου τους στα smartphone και τα tablet τους.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.110000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Ninjago
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων κάτω από 100
Точен брой части 25
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Ninjago Εκπαίδευση στο σπιντζίτσου του νίντζα Jay 70690
Κατασκευές LEGO Ninjago Εκπαίδευση στο σπιντζίτσου του νίντζα Jay 70690