Κατασκευές LEGO Art Jim Lee Batman 31205

117,09 €
Ειδική προσφορά
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

«Ο καθένας μπορεί να γίνει ήρωας. Ακόμα και ένας άντρας που κάνει κάτι τόσο απλό όσο να φορέσει σε ένα παιδί το σακάκι του για να του δείξει ότι ο κόσμος δεν έχει τελειώσει.» - Batman

Αυτός είναι η ανταπόδοση. Είναι νύχτα. Είναι ένας εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος με μια ντουζίνα γκατζετάκια και ένα «ελαφρό» πρόβλημα θυμού (όχι ο Τόνι Σταρκ). Αλλά ο Μπάτμαν είναι πολύ περισσότερο. Ο Μπάτμαν είναι σύμβολο της δύναμης του ανθρώπινου πνεύματος, της αδιάκοπης επιδίωξης της αυτοβελτίωσης και της ικανότητάς μας να αντιμετωπίζουμε τους μεγαλύτερους φόβους μας.

Καλώς ήρθατε στα κιτ LEGO. Χαρίστε το στο πιο δημιουργικό μοντέλο με λεπτομερή μοντέλα, που δημιουργήθηκαν προς τιμήν του κόσμου της διασκέδασης, μοτοσυκλέτες, μοτοσυκλέτες, μοτοσικλέτες και μοτοσικλέτες. Κάντε ένα διάλειμμα από την πολυάσχολη καθημερινότητά σας φτιάχνοντας ένα από τα 3 αποκλειστικά πορτρέτα του θρύλου κωμικού Jim Lee. Η συλλογή περιέχει τρία καλλιτεχνικά πορτρέτα, η συναρμολόγηση των οποίων απαιτεί συγκέντρωση και προσοχή και γεμίζει με ικανοποίηση και γαλήνη. Δώστε το στην πιο συναρπαστική δημιουργική δραστηριότητα, στηρίζοντας παράλληλα τα πλακάκια στη θέση τους σε αυτό το μοντέλο συλλογής . Captins για τον τίτλο Κεφάλαιο 1 από 3 αντίγραφα των εμβληματικών χαρακτήρων από τα κόμιξ της DS: Ваtmаn, Тhе Јоkеr™ ή Наrlеу Quіnn™. Δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα; Συνδυάστε τα και δημιουργήστε 1 ή 2 καθημερινές για ανταλλαγή. Ενώ συναρμολογείτε, σαρώστε τον κωδικό QR και ακούστε το σημειωματάριο με διάρκεια σχεδόν 2 ωρών, το οποίο θα σας βυθίσει πλήρως σε αυτό το έργο χόμπι. Ολοκληρώστε την εργασία σας με την ειδική πινακίδα υπογραφής και τοποθετήστε την στον τοίχο ή στο δωμάτιο. Τι θα διαλέξεις;

Το σετ περιέχει 4167 αντικείμενα.

Κατάλληλο για λάτρεις της σειράς DC Batman άνω των 18 ετών.

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.802000
Ειδικές προσφορές Yes
Ήρωας / Σειρά LEGO Art
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων πάνω από 1000
Точен брой части 4167
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Art Jim Lee Batman 31205
Κατασκευές LEGO Art Jim Lee Batman 31205