Κατασκευές LEGO ART The Rolling Stones 31206

142,65 €
Ειδική προσφορά
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

LEGO ART  Rolling Stones είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποτίσουμε φόρο τιμής στους Kings of Rock.

Με το σετ LEGO Art The Rolling Stones, οι λάτρεις του ροκ εν ρολ και των Rolling Stones μπορούν να συναρμολογήσουν ένα από τα πιο διάσημα μουσικά λογότυπα όλων των εποχών.

Δείξτε το πάθος σας για τη μουσική. Κατασκευάστε το εμβληματικό τρισδιάστατο λογότυπο των Rolling Stones για να γιορτάσετε την 60ή επέτειο του συγκροτήματος. Καθώς συναρμολογείτε τα τολμηρά, οργανικά του σχήματα, μπορείτε να σαρώσετε τον κωδικό QR και να ακούσετε τη μουσική τους. Είναι σχεδόν μια ώρα προσεκτικά επιμελημένου περιεχομένου που θα σας επιτρέψει να βυθιστείτε πλήρως στο κατασκευαστικό σας έργο. Τέλος, τοποθετήστε το λογότυπο Rolling Stones στο αριστούργημα σας και κρεμάστε το στον τοίχο στο σπίτι ή στο γραφείο.
Καλώς ήρθατε στον χώρο χαλάρωσης. Καλώς ήλθατε στον κόσμο των σετ LEGO για ενήλικες - χάρη στα οποία μπορείτε να χαλαρώσετε και να φτιάξετε λεπτομερή διακοσμητικά τοίχου που αποτίουν φόρο τιμής στον κόσμο της ψυχαγωγίας, των ταξιδιών, των παιχνιδιών, του αθλητισμού, της επιστήμης, της τεχνολογίας, των αυτοκινήτων και της ιστορίας.

  • Λογότυπο Rock 'n' Roll - Εξερευνήστε κάθε λεπτομέρεια του λογότυπου The Rolling Stones καθώς φτιάχνετε μια τρισδιάστατη διακόσμηση τοίχου από το σετ τέχνης LEGO 60th Anniversary The Rolling Stones
  • Ακριβώς στην ώρα της διακόσμησης - αυτό το εθιστικό σετ εμε τουβλάκια LEGO του 1998 περιλαμβάνει εννέα πλάκες βάσης, ένα πλακίδιο "Rolling Stones", ένα πλαίσιο από τούβλα, ένα διαχωριστικό μπλοκ και δύο κρεμάστρες.
    Ειδικά για τους λάτρεις της ροκ - αποτίστε φόρο τιμής στους ταλαντούχους Rolling Stones για την 60η επέτειό τους, κατασκευάζοντας ένα λογότυπο της ομάδας LEGO που θα κρεμαστεί περήφανα στον τοίχο.
  • Αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τη μουσική - μεταφερθείτε στον κόσμο της μουσικής συγκέντρωσης ενώ ακούτε τη συναρπαστική μουσική, χάρη στην οποία θα μάθετε ενδιαφέροντα στοιχεία για το σετ γυρισμάτων.
  • Αφεθείτε στο πάθος σας - δημιουργήστε μια διακόσμηση με λογότυπο ομάδας σε οργανική μορφή που μπορείτε να κρεμάσετε στο σπίτι ή στο γραφείο. Υπάρχει μια εκπληκτική στρογγυλή επέτειος κρυμμένη στο μοντέλο.
    Κάνει ένα υπέροχο δώρο - αυτό το σετ LEGO Art έχει ύψος πάνω από 57 εκατοστά και πλάτος 47 εκατοστά και μπορεί να κρεμαστεί σε τοίχο ή να σταθεί σε ένα ράφι. Θα λειτουργήσει επίσης ως δώρο για όλους τους λάτρεις της μουσικής.
    Εικονογραφημένος οδηγός - Οι οδηγίες σε στυλ άλμπουμ σάς βοηθούν να ολοκληρώσετε ένα έργο και να ξαναζήσετε τις αγαπημένες σας αναμνήσεις από την εκπληκτική καριέρα των Rolling Stones.
  • Μια κατασκευή για ενήλικες - Τα σετ LEGO Art για ενήλικες αποτίουν φόρο τιμής στα μουσικά εικονίδια. Βυθιστείτε στον κόσμο των καλλιτεχνών και αναπτύξτε το πάθος σας για δημιουργικές χειροτεχνίες.
  • Υψηλή ποιότητα - Τα δομικά στοιχεία LEGO πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, ώστε να φαίνονται πάντα συνεπή, συμβατά και εύχρηστα κάθε φορά

Διαστάσεις κουτιού: 32 x 38 x 21 εκ
Αριθμός εξαρτημάτων: 1998
Κατάλληλο για ηλικίες 18+.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Βάρος 3.1
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 3.100000
χρώμα Πολύχρωμος
Ειδικές προσφορές Yes
Ήρωας / Σειρά LEGO Art
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων πάνω από 1000
Точен брой части 1998
Κατάλληλο για UNI
Μέγεθος 32 x 38 x 21 см
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO ART The Rolling Stones 31206
Κατασκευές LEGO ART The Rolling Stones 31206