Κατασκευές LEGO Batman Μάσκα Batman 76182

73,11 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Βυθιστείτε σε μια προκλητική και συναρπαστική εμπειρία κατασκευής καθώς η φαντασία σας θα σας οδηγήσει στην πόλη Gotham ™ με το εντυπωσιακό LEGO® DC Batman™: Batman Cowl.

Αφεθείτε στη χαλάρωση κατασκευάζοντας μια έκδοση LEGO της δημοφιλούς κουκούλας που φορούσε ο Caped Crusader™! Όταν συναρμολογηθεί, είναι βέβαιο ότι θα τραβήξει την προσοχή και τον θαυμασμό όπου κι αν τοποθετηθεί. Με διαφανή τουβλάκια προσώπου και μια κομψή πινακίδα προσαρτημένη σε μια συμπαγή βάση, αυτό το αξιοσημείωτο μοντέλο θα προσφέρει μια αίσθηση ικανοποίησης πολύ καιρό μετά την ολοκλήρωσή του.

Αποδράστε από την πολυάσχολη καθημερινότητα και ανακαλύψτε ξανά τη χαρά της δημιουργικής κατασκευής με κιτ LEGO για ενήλικες. Ικανοποιητική κατασκευή και εντυπωσιακή ως διακόσμηση στο σπίτι ή στο γραφείο, τα σετ LEGO για ενήλικες είναι υπέροχα δώρα για γενέθλια, Χριστούγεννα ή άλλη περίσταση. Είναι κατάλληλα για λάτρεις των κατασκευών ή των κόμικς.

Διαστάσεις: 22x10x12 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 410

Κατάλληλο για άτομα άνω των 18 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.500000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Super Heroes
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Точен брой части 410
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Batman Μάσκα Batman 76182
Κατασκευές LEGO Batman Μάσκα Batman 76182