Κατασκευές LEGO City Ερευνητική βάση 60265

73,11 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Τα παιδιά που αγαπούν τη θάλασσα και την άγρια ​​ζωή θα λατρέψουν τη μεγάλη LEGO® City Ocean Exploration Base. Μπορείτε να διασκεδάσετε εξερευνώντας τον καλυμμένο με κοράλλια ωκεανό ή παρακολουθώντας από τη βάση με τις εναλλάξιμες ενότητες ζωής και έρευνας. Το σετ περιλαμβάνει επίσης έναν γερανό, ένα υποβρύχιο και ένα υποβρύχιο drone, καθώς και φιγούρες καρχαρία και τσούχτρα και μια ομάδα 5 μικροφιγούρων ερευνητών. Ήρθε η ώρα για μια συναρπαστική ερευνητική αποστολή στον ωκεανό!

Το σετ είναι συμβατό με το Instructions PLUS, μέρος της εφαρμογής LEGO Building Instructions για smartphone και tablet. Αυτός ο διαδραστικός οδηγός κατασκευής προσφέρει εκπληκτικά εργαλεία για μεγέθυνση και περιστροφή και μετατρέπει γρήγορα τους αρχάριους κατασκευαστές LEGO σε έμπειρους

Η LEGO City υποστηρίζει περήφανα το έργο των Εξερευνητών του National Geographic. Μαζί με τα πλούσια κτίρια, τα υπέροχα οχήματα και τους διασκεδαστικούς χαρακτήρες, τα κιτ εμπνέουν ρεαλιστικά σενάρια παιχνιδιών για αρχάριους ερευνητές.

Διαστάσεις βάσης: 20x27x15 εκ. διαστάσεις drone: 3x6x3 εκ

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών.

Αριθμός εξαρτημάτων: 497

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.960000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO City
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Точен брой части 497
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO City Ερευνητική βάση 60265
Κατασκευές LEGO City Ερευνητική βάση 60265