Κατασκευές LEGO City Κοτέτσι 60344

11,75 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Εισάγετε τα παιδιά σε διασκεδαστικές αγροτικές περιπέτειες με το σετ LEGO® City Chicken House (60344). Διαθέτει ένα κοτέτσι με ανοιγόμενες πόρτες και έναν συρόμενο δίσκο αυγών, ένα δροσερό όχημα παντός εδάφους (ATV) με ανακλινόμενο τιμόνι, καθώς και διασκεδαστικά αξεσουάρ που περιλαμβάνουν 2 αυγά και ένα κλουβί που χωράει στο πίσω μέρος του The ATV. Απλώς προσθέστε τη μίνι φιγούρα του αγρότη και τις δύο φιγούρες κοτόπουλου και αφήστε το παιχνίδι να ξεκινήσει!

Αυτό το σετ με θέμα τη φάρμα περιλαμβάνει έναν εύκολο στην παρακολούθηση εικονογραφημένο οδηγό κατασκευής, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την υπερηφάνεια και τη χαρά της κατασκευής των δικών τους παιχνιδιών LEGO.

Τα σετ παιχνιδιού LEGO City βάζουν τα παιδιά στο επίκεντρο της δράσης με όμορφα οχήματα, πλούσιες σε χαρακτηριστικά δομές και διασκεδαστικούς χαρακτήρες που εμπνέουν φαντασία και ανοιχτό παιχνίδι ρόλων.

Τι υπάρχει στο κουτί; Όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά για να φτιάξουν ένα κοτέτσι παιχνιδιών, ATV, καθώς και μια μίνι φιγούρα αγρότη, 2 φιγούρες κοτόπουλου και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων 2 αυγών.

Διασκεδαστικά χαρακτηριστικά: Τα παιδιά μπορούν να σύρουν το συρτάρι του κοτέτσι για να μαζέψουν τα αυγά και να κατευθύνουν το ATV γέρνοντάς το αριστερά ή δεξιά.

Διαστάσεις κοτέτσι: 9 x 6 x 5 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 101

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 5 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.300000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO City
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 100 - 199
Точен брой части 101
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO City Κοτέτσι 60344
Κατασκευές LEGO City Κοτέτσι 60344