Κατασκευές LEGO City Επιβατικό αεροπλάνο 60262

125,26 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Ξεκινήστε μια εναέρια περιπέτεια με το LEGO® City Passenger Airplane, το οποίο περιλαμβάνει ένα τεράστιο αεροσκάφος με θέσεις για μίνι φιγούρες πιλότων και επιβατών, συμπεριλαμβανομένης της τραγουδίστριας Poppy Star από την τηλεοπτική σειρά LEGO City Adventures. Υπάρχει ακόμη χώρος στο πλοίο για το κόκκινο κάμπριο της Poppy! Το σετ περιλαμβάνει έναν τερματικό σταθμό αεροδρομίου με μεταφορέα αποσκευών και πύργο ελέγχου, καθώς και ένα φορτηγό αεροδρομίου.

Το LEGO City Passenger Airplane Kit συνοδεύεται από έναν εύκολο στην παρακολούθηση οδηγό κατασκευής και διατίθενται οδηγίες PLUS για αυτό - μέρος της δωρεάν εφαρμογής LEGO Building Instructions για smartphone και tablet. Αυτός ο διαδραστικός οδηγός προσφέρει εργαλεία για κλιμάκωση και περιστροφή και βοηθά τους αρχάριους κατασκευαστές LEGO να γίνουν πραγματικοί κύριοι.

Τα κιτ LEGO City Airport παρέχουν διασκεδαστικά παιχνίδια με ρεαλιστικά κτίρια, οχήματα αεροδρομίου και εξαιρετικά μοντέλα αεροσκαφών, καθώς και λεπτομερή αξεσουάρ και διασκεδαστικούς χαρακτήρες που διεγείρουν το ανοιχτό, δημιουργικό παιχνίδι ρόλων.

ιξιξι

Διαστάσεις αεροσκάφους: 18x54x44 εκ. διαστάσεις ακροδέκτη: 21x28x12 εκ

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 6 ετών.

Αριθμός εξαρτημάτων: 669

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.760000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO City
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Точен брой части 669
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO City Επιβατικό αεροπλάνο 60262
Κατασκευές LEGO City Επιβατικό αεροπλάνο 60262