Κατασκευές LEGO City Περιπολικό σκάφος της αστυνομίας 60277

57,26 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το LEGO® City Police Patrol Boat είναι μια αληθινή πλωτή περιπολία, εξοπλισμένη με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως ένας λεπτομερής σταθμός ελέγχου και ένα drone παρακολούθησης. Τα παιδιά μπορούν να απελευθερώσουν έναν δύτη και ένα σκούτερ (πατώντας ένα μοχλό) και να πυροβολήσουν ένα δίχτυ για να μπλέξουν το μίνι υποβρύχιο των εγκληματιών!

Το σετ περιλαμβάνει 5 μίνι φιγούρες, συμπεριλαμβανομένων των Gracie Goodhart, Frankie Lupeli και του Hank Hacksaw από την τηλεοπτική σειρά LEGO City Adventures, που θα εμπνεύσουν πολλά παιχνίδια ρόλων και πολλή δράση! Στο σετ περιλαμβάνεται φιγούρα καρχαρία.

Τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο σετ είναι χρηματοκιβώτιο τράπεζας, ράβδοι χρυσού και εξοπλισμός για τη μίνι φιγούρα της αστυνομίας.

Περιλαμβάνεται Easy Guide και Instructions Plus - ένας διαδραστικός οδηγός με εργαλεία ζουμ και περιστροφής για να βοηθήσει τους νέους οικοδόμους να γίνουν πραγματικοί κύριοι! Το Instructions Plus είναι μέρος της δωρεάν εφαρμογής LEGO Building Instructions για smartphone και tablet.

Τα ρεαλιστικά οχήματα και οι διασκεδαστικοί χαρακτήρες διεγείρουν το ανοιχτό παιχνίδι, το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας του παιδιού.

Διαστάσεις μηχανοκίνητου σκάφους της αστυνομίας: 13x33x12 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 276

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 5 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.000000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO City
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Брой фигурки 5
Точен брой части 276
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO City Περιπολικό σκάφος της αστυνομίας 60277
Κατασκευές LEGO City Περιπολικό σκάφος της αστυνομίας 60277