Κατασκευές LEGO City Αστυνομική κλούβα 60276

23,51 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Ο κατασκευαστής LEGO® City Police Prisoner Transport περιλαμβάνει χαρακτήρες από τη σειρά LEGO City Adventures! Τα παιδιά μπορούν να παίξουν τις αγαπημένες τους σκηνές και να δημιουργήσουν τις δικές τους νέες συναρπαστικές ιστορίες με τη συμμετοχή του αστυνομικού Duke DeTain και των διαβόητων εγκληματιών Snake Ratler και Clara the Criminal.

Το φορτηγό μεταφοράς κρατουμένων (με λειτουργία διαφυγής) μαζί με το αυτοκίνητο του εγκληματία (με γάντζο ρυμούλκησης) και η υπέροχη μαύρη αστυνομική μοτοσυκλέτα του Duke επιτρέπουν πολλή δράση και διασκέδαση!

Περιλαμβάνονται 4 μίνι φιγούρες - ένας αστυνομικός, ο Duke DeTain και οι εγκληματίες Snake Ratler και Clara the Criminal. Τα αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στο σετ είναι χειροπέδες, κράνος μοτοσυκλέτας, κράνος ασφαλείας και 2 δυναμίτες.

Τα παιδιά μπορούν να φυτέψουν εκρηκτικά και να κάνουν μια «έκρηξη» για να ελευθερώσουν το κελί της φυλακής από το φορτηγό και να το κρεμάσουν στο αυτοκίνητο του εγκληματία! Εδώ επεμβαίνει ο Duke, ο οποίος έχει τη δική του υπέροχη μοτοσυκλέτα, από την οποία δύσκολα θα ξεφύγουν οι εγκληματίες!

Περιλαμβάνεται Easy Guide και Instructions Plus - ένας διαδραστικός οδηγός με εργαλεία ζουμ και περιστροφής για να βοηθήσει τους νέους κατασκευαστές να γίνουν πραγματικοί μάστορες! Το Instructions Plus είναι μέρος της δωρεάν εφαρμογής LEGO Building Instructions για smartphone και tablet.

Τα ρεαλιστικά οχήματα και οι διασκεδαστικοί χαρακτήρες διεγείρουν το ανοιχτό παιχνίδι ρόλων, το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας του παιδιού.

Διαστάσεις φορτηγού μεταφοράς κρατουμένων: 8x13x6 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 244

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 5 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.400000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO City
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Брой фигурки 4
Точен брой части 244
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO City Αστυνομική κλούβα 60276
Κατασκευές LEGO City Αστυνομική κλούβα 60276