Κατασκευές LEGO City Διάσωση АТВ 60300

10,73 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Παρουσιάστε τους αρχάριους εξερευνητές στα θαύματα της φύσης με το εμπνευσμένο ATV LEGO® City Wildlife Rescue! Περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό όχημα εκτός δρόμου (ATV) με ανακλινόμενο τιμόνι, εξοπλισμένο με εργαλείο αρπαγής και drone, καθώς και μια μικρή σκηνή σαβάνας. Απλώς προσθέστε τον εξερευνητή, τους πιθήκους και τον μαύρο σκορπιό για συναρπαστικές περιπέτειες άγριας ζωής.

Περιλαμβάνονται εικονογραφημένες οδηγίες για να διευκολύνουν ακόμη και αρχάριους κατασκευαστές Lego να κατασκευάσουν το πολύχρωμο μοντέλο. Οδηγίες PLUS είναι επίσης διαθέσιμες για το κιτ, τις οποίες θα βρείτε στη δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions για κινητά. Αυτός ο διαδραστικός οδηγός περιλαμβάνει εργαλεία κλιμάκωσης και περιστροφής που θα βοηθήσουν τα παιδιά να φτιάξουν το μοντέλο μόνα τους.

Τα σετ παιχνιδιού LEGO City Wildlife βάζουν τα παιδιά στο επίκεντρο της δράσης με εικονικά ζώα, ρεαλιστικές σκηνές, υπέροχα οχήματα και εμπνευσμένους χαρακτήρες που διεγείρουν το δημιουργικό παιχνίδι ρόλων βασισμένο στη πραγματικότητα.

Διαστάσεις ATV: 4x7x5 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 74

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 5 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.200000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO City
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων κάτω από 100
Точен брой части 74
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO City Διάσωση АТВ 60300
Κατασκευές LEGO City Διάσωση АТВ 60300