Κατασκευές LEGO City Αγροτικό φορτηγό 60345

33,23 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Οι κατασκευές LEGO City Farmer's Market Van παρέχει στους μικρούς τυχοδιώκτες πολλές ευκαιρίες διασκέδασης και παιχνιδιού ρόλων.

Τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν φανταστικά παιχνίδια ρόλων. Θα λατρέψουν το LEGO City Vegetable Delivery Truck. Το καλάθι αυτόματης πώλησης διαθέτει καταπακτή, ανοιγόμενες πόρτες και πολλά υπέροχα χαρακτηριστικά. Τα παιδιά μπορούν να καλλιεργήσουν καρότα και άλλα λαχανικά και στη συνέχεια να τα πουλήσουν. Ένα κουνέλι και 3 μίνι φιγούρες, συμπεριλαμβανομένης μιας φιγούρας τηλεόρασης LEGO City, σας προσκαλούν σε συναρπαστικές περιπέτειες με το φορτηγό παράδοσης.

Συναρπαστική εμπειρία κατασκευής για παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω. Αυτό το σετ κτιρίων φάρμας συνοδεύεται επίσης με εύκολες οδηγίες, ώστε το παιδί σας να μπορεί να είναι περήφανο που κατασκευάζει τα δικά του παιχνίδια LEGO. Το σετ προσφέρει επίσης στα αδέρφια ή στους φίλους μια εξαιρετική εμπειρία οικοδόμησης και κοινής χρήσης.
Τα σετ LEGO City Farm προσφέρουν αμέτρητες ευκαιρίες παιχνιδιού με λεπτομέρειες, ρεαλιστικά οχήματα και ελκυστικούς χαρακτήρες για ευφάνταστο παιχνίδι ρόλων που αντικατοπτρίζει την καθημερινή ζωή με συναρπαστικό τρόπο. Το LEGO City είναι ένας κόσμος δημιουργικότητας και διασκέδασης.

  • Φορτηγό παράδοσης λαχανικών για παιδιά: Τα παιδιά που απολαμβάνουν το παιχνίδι ρόλων ως πωλητές θα λατρέψουν το LEGO City Vegetable Delivery Truck, με πολλές λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά που ενθαρρύνουν πολλά ευφάνταστα παιχνίδια ρόλων.
  • Περιεχόμενα κουτιού: Όλα όσα χρειάζονται τα παιδιά για να φτιάξουν ένα καλάθι αυτόματης πώλησης και ένα έμπλαστρο λαχανικών. Εκτός από πολλές λειτουργίες, ένα κουνέλι και 3 μίνι φιγούρες, όπως μια φιγούρα τηλεόρασης LEGO City, σας προσκαλούν επίσης να παίξετε.
  • Αξιολάτρευτα χαρακτηριστικά: Το φορτηγό παράδοσης λαχανικών διαθέτει ηλιοροφή, ανοιγόμενες πόρτες, πίσω πόρτες και καμπίνα οδηγού. 
  • ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ: Το Vegetable Delivery Truck κάνει ένα υπέροχο δώρο για κάθε περίσταση ή έκπληξη για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 5 ετών και άνω.


Διαστάσεις: Ολοκληρωμένο φορτηγό παράδοσης λαχανικών LEGO® City έχει ύψος πάνω από 10 εκ, μήκος 25 cm και πλάτος 17 εκ.


Builder για μικρούς θαυμαστές LEGO: Περιλαμβάνει ευνόητες έντυπες οδηγίες με εικόνες για κάθε παιχνίδι.


Δροσερά αξεσουάρ: Περιλαμβάνει ποτιστήρι, φτυάρι, πιρούνι, βαρέλι, καρότα, κολοκύθες, γλυκό καλαμπόκι, σταφύλια, πιπεριές και μήλα για μίνι φιγούρες LEGO.


Τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι: Τα σετ παιχνιδιού LEGO City βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν δημιουργικές δεξιότητες και αυτοπεποίθηση.


Διαστάσεις: 25x17x10 εκ


Αριθμός εξαρτημάτων: 310;


Κατάλληλο για παιδιά άνω των 5 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Βάρος 1.5
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.500000
χρώμα Πολύχρωμος
Μέγεθος 25x17x10 см
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO City
Χρώμα Πολύχρωμος
Αριθμός Τεμαχίων 300 - 399
Точен брой части 310
Κατάλληλο για UNI
Μέγεθος 25x17x10 см
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO City Αγροτικό φορτηγό 60345
Κατασκευές LEGO City Αγροτικό φορτηγό 60345