Κατασκευές LEGO Creator Φορτηγό για αγωνιστικά αυτοκίνητα 3 σε1 31113

28,63 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Συναρπαστικές αγωνιστικές περιπέτειες περιμένουν τους νέους κατασκευαστές με το εξαιρετικό κατασκευαστικό παιχνίδι LEGO® Creator 3in1 Race Car Transporter (31113).

Διαθέτει ένα φορτηγό με αποσπώμενο τρέιλερ που μεταφέρει 2 γρήγορα αυτοκίνητα που μπορούν να ξεφορτωθούν στη ράμπα, επιτρέποντας στα παιδιά να απολαύσουν τους αγώνες. Το μαξιλαράκι επιτρέπει στο τρέιλερ να σταθεί μόνο του.

Το αυτοκίνητο-παιχνίδι περιλαμβάνει 2 αγωνιστικά αυτοκίνητα, 1 σε μπλε και 1 σε κόκκινο, έτσι ώστε τα παιδιά να πηδούν πίσω από το τιμόνι και να διοργανώνουν συναρπαστικούς αγώνες στην πίστα.

Αυτό το σετ προσφέρει 3 διαφορετικά εντυπωσιακά μοντέλα για κατασκευή και παιχνίδι. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν ένα φορτηγό και ένα τρέιλερ με 2 αγωνιστικά αυτοκίνητα και στη συνέχεια να τα μετατρέψουν σε φορτηγό με γερανό και μίνι τρακτέρ. Ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα 328 κομμάτια για να φτιάξουν κάτι εντελώς νέο.

Το φορτηγό διαθέτει γερανό που περιστρέφεται 360 μοίρες και μπορεί να σηκώσει φορτία πάνω-κάτω, ενώ το μίνι τρακτέρ διαθέτει γερανό που λειτουργεί.

Τα κιτ LEGO Creator 3in1 προσφέρουν στα παιδιά μια ποικιλία από ρεαλιστικά μοντέλα που ενθαρρύνουν την ανάπτυξη της φαντασίας και τα ανοιχτά παιχνίδια ρόλων. Τα μοντέλα παρέχουν ατελείωτες ευκαιρίες για κατασκευή και παιχνίδι, ενώ βοηθούν στην πρόκληση της δημιουργικότητας σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Ένα υπέροχο δώρο που θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη της φαντασίας, της δημιουργικότητας και της λογικής με διασκεδαστικό τρόπο.

Εύκολες οδηγίες που θα βοηθήσουν ακόμα και αρχάριους να γίνουν αληθινοί μάστορες!

Μέγεθος: 7 x 24 x 4 εκ

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 7 ετών.

Αριθμός εξαρτημάτων: 328

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.430000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Creator
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 300 - 399
Точен брой части 328
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Creator Φορτηγό για αγωνιστικά αυτοκίνητα 3 σε1 31113
Κατασκευές LEGO Creator Φορτηγό για αγωνιστικά αυτοκίνητα 3 σε1 31113