Κατασκευές LEGO Disney Mickey and Friends Ο Μίκυ και οι φίλοι του υπερασπίζονται το κάστρο10780

58,79 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Video
Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το σετ κατασκευής LEGO Disney Mickey and Friends Defend the Castle παρέχει στα παιδιά περιπέτειας άφθονο διασκέδαση και υπέροχα παιχνίδια.

Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω μπορούν να απολαύσουν περιπέτειες και να μάθουν δεξιότητες επικοινωνίας και παιχνιδιού ρόλων με το σετ LEGO Disney Mickey & Friends: Castle Defenders, το οποίο περιλαμβάνει ένα κάστρο με πύργους, 4 μικρά κτίρια, Mickey, Mouse, Minnie μίνι φιγούρες Mouse, Daisy Duck και Ντόναλντ Ντακ, ένας οικοδομήσιμος δράκος και ένα οικοδομήσιμο άλογο. Για πρώτη φορά, όλες οι μίνι φιγούρες φορούν φανταστικά ρούχα.

Αυτό το σετ LEGO 4+ είναι γεμάτο με γοητευτικές λεπτομέρειες και μεσαιωνική διασκέδαση για να εξασφαλίσει στα παιδιά μια εξαιρετική εμπειρία παιχνιδιού. Κάθε σακούλα με τούβλα περιέχει ένα πλήρες μοντέλο που μπορούν να χτίσουν γρήγορα. Επίσης, οι 4 βάσεις του κάνουν εύκολη τη διαδικασία κατασκευής.

Τα παιχνίδια κατασκευών προσφέρουν στους ενήλικες μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστούν διασκεδαστικές στιγμές με το μικρό παιδί τους για μια συναρπαστική οικογενειακή εμπειρία.

  • Αναπτύξτε τις δεξιότητες οικοδόμησης και παιχνιδιού ρόλων του παιδιού σας με το σετ παιχνιδιού Mickey and Friends: Castle Defenders και τροφοδοτήστε το πάθος του για περιπέτειες φαντασίας.
  • Περιεχόμενα κουτιού: Περιλαμβάνει έναν τοίχο κάστρου με 2 πύργους, 4 μικρά μοντέλα που περιλαμβάνουν έναν στάβλο για την ενθάρρυνση του παιχνιδιού φροντίδας των ζώων, 4 μίνι φιγούρες, έναν δράκο που μπορεί να χτιστεί, μια φιγούρα αλόγου LEGO και άλλα.
    Αυτό το σετ LEGO Disney θα ενθουσιάσει τα παιδιά με πάθος για την κατασκευή, τη φαντασία και την περιπέτεια. Διεγείρει τη φαντασία και το δημιουργικό τους παιχνίδι.
  • Ένα δημιουργικό δώρο που θα τον διασκεδάζει για ώρες, μια έκπληξη για κάθε θαυμαστή και φίλους του Μίκυ.
  • Παίξτε και διακοσμήστε: Η πρόσοψη του κάστρου έχει ύψος πάνω από 18 cm, πλάτος 25 cm και βάθος 6 cm. Με αυτές τις διαστάσεις, το σετ είναι τέλειο για ατελείωτο παιχνίδι ή προβολή.
  • Διαδραστικό ψηφιακό κτίριο: Η εφαρμογή LEGO Building Instructions επιτρέπει στους νέους κατασκευαστές να κλιμακώνουν, να περιστρέφουν, να προβάλλουν και να αποθηκεύουν μια ψηφιακή έκδοση του μοντέλου τους καθώς το κατασκευάζουν.
  • Περιλαμβάνει θεμέλια που επιταχύνουν την κατασκευή. Επιπλέον, με τον εύκολο οδηγό εικόνων, ακόμη και τα παιδιά που μαθαίνουν να διαβάζουν μπορούν να το κάνουν χωρίς δυσκολία.
  • Μάθηση μέσω του παιχνιδιού: η κατασκευή παιχνιδιών βοηθά στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων προετοιμασίας για το σχολείο, όπως επικοινωνία, συγκέντρωση, φαντασία και αυτοέκφραση.

 

Διαστάσεις κουτιού: 40 x28 x 6 εκ
Αριθμός εξαρτημάτων: 215
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 4 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Βάρος 2.6
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 2.600000
χρώμα Πολύχρωμος
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Disney
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Точен брой части 215
Κατάλληλο για UNI
Μέγεθος 40x28 х 6 см
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Disney Mickey and Friends Ο Μίκυ και οι φίλοι του υπερασπίζονται το κάστρο10780
Κατασκευές LEGO Disney Mickey and Friends Ο Μίκυ και οι φίλοι του υπερασπίζονται το κάστρο10780