Κατασκευές LEGO Disney Mickey, Minnie and Goofy's Funfair Fun Set 10778

35,27 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Video
Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το LEGO Disney Mickey, Minnie and Goofy's Funfair Fun Set παρέχει στους μικρούς τυχοδιώκτες πολλές ευκαιρίες διασκέδασης και παιχνιδιού ρόλων.

Περιλαμβάνει 3 αξιοθέατα, 2 μικρά μοντέλα και διάφορα αξεσουάρ, καθώς και 3 μίνι φιγούρες για πολλές περιπέτειες. Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών διασκεδάζουν πολύ με το να χτίζουν και να εξερευνούν τον εκθεσιακό χώρο και μπορούν να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό για νέους λάτρεις των πάρκων περιπέτειας. Αυτό το σετ LEGO περιέχει πολλά συναρπαστικά κομμάτια που προσφέρουν στα παιδιά από την ηλικία των 4 ετών μια υπέροχη εμπειρία παιχνιδιού. Κάθε τσάντα περιέχει τα τούβλα για ένα ολόκληρο μοντέλο, ώστε τα παιδιά να μπορούν να αρχίσουν να παίζουν γρήγορα. Επιπλέον, 3 δομικά στοιχεία εκκίνησης και μεγαλύτερα κομμάτια διευκολύνουν τη δημιουργία του παιχνιδιού.

Μεγάλη διασκέδαση για όλη την οικογένεια, τα σετ κατασκευών είναι εξαιρετικά για παιδιά και ενήλικες να παίζουν μαζί. Το ξεκίνημα είναι παιδικό παιχνίδι: εκτός από τις οδηγίες με εικόνες που περιλαμβάνονται, διαδραστικές οδηγίες κατασκευής είναι επίσης διαθέσιμες στη δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions. Βοηθά το παιδί σας να οπτικοποιήσει τη διαδικασία οικοδόμησης και να διατηρήσει την πρόοδο και τον ενθουσιασμό του, ώστε να μπορεί εύκολα να συνεχίσει να χτίζει ανά πάσα στιγμή και να μην τα παρατάει.

  • Το σετ παιχνιδιού Mickey, Minnie και Goofy προσκαλεί τα παιδιά που αγαπούν τον εκθεσιακό χώρο να συμμετάσχουν σε συναρπαστικά παιχνίδια ρόλων και να αναπτύξουν δεξιότητες οικοδόμησης.
  • Ένα ολόκληρο κουτί διασκέδασης: Το σετ αποτελείται από μια ρόδα, ένα τρενάκι λούνα παρκ, το αξιοθέατο "Hau den Lukas", 2 μικρότερα μοντέλα και τις μίνι φιγούρες Μίκυ Μάους, Μίνι Μάους και Γκούφυ.
  • Το σετ αναπτύσσει επίσης τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.
    ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ: Οι περιπετειώδεις νέοι θαυμαστές του Μίκυ Μάους που λατρεύουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα θα λατρέψουν αυτό το σετ. Ένα γοητευτικό δώρο έκπληξη που θα δώσει στο παιδί σας πολλές ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.
  • Διαδραστική εμπειρία κατασκευής: Στην εφαρμογή LEGO® Building Instructions, τα παιδιά μπορούν να μεγεθύνουν, να περιστρέψουν και να κλιμακώσουν την προβολή ενός ψηφιακού μοντέλου.
    Απλά μοντέλα: Ακόμη και τα παιδιά που μόλις μαθαίνουν μπορούν εύκολα να συναρμολογήσουν αυτό το παιχνίδι με τις απλές οδηγίες συναρμολόγησης.
  • Μάθηση μέσω του παιχνιδιού: τα παιχνίδια κατασκευής διδάσκουν σημαντικές δεξιότητες για την προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο ενθαρρύνοντας την επικοινωνία, τη συγκέντρωση και τη δημιουργικότητα, καθώς και τη φαντασία.
  • Παρακολουθήστε και παίξτε με το παιδί σας ενώ διασκεδάζει και είναι χαρούμενο.
    Διαστάσεις: 35,4 x 19,1 x 7 εκ
    Αριθμός εξαρτημάτων: 184
    Κατάλληλο για παιδιά άνω των 4 ετών.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Βάρος 0.600
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.600000
χρώμα Πολύχρωμος
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά Disney, Mickey Mouse
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 100 - 199
Точен брой части 184
Κατάλληλο για UNI
Μέγεθος 35,4 x 19,1 x 7 см
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Disney Mickey, Minnie and Goofy's Funfair Fun Set  10778
Κατασκευές LEGO Disney Mickey, Minnie and Goofy's Funfair Fun Set 10778