Κατασκευές LEGO DUPLO Αυτοκίνητα αγώνων10947

57,26 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Ξεκινήστε συναρπαστικούς αγώνες και περιπέτειες με τα υπέροχα LEGO® DUPLO® Town Race Cars!

Ατελείωτα παιχνίδια ρόλων μαζί με τα όμορφα αγωνιστικά αυτοκίνητα και πολλά αξεσουάρ. Όλος ο ενθουσιασμός από την πίστα συγκεντρώνεται σε αυτό το χαριτωμένο σετ - πλύνετε τα αυτοκίνητα, ανεφοδιάστε τα, τοποθετήστε τους κώνους, κυματίστε σημαίες και προχωρήστε προς τη νίκη! Όταν τελειώσει ο αγώνας, αναδιατάξτε το στάδιο σαν ένα βάθρο στο οποίο οι πιλότοι μπορούν να πανηγυρίσουν τη νίκη με ένα τρόπαιο που τους αξίζει!

Το σετ περιλαμβάνει δύο φιγούρες πιλότων - έναν άνδρα και μια γυναίκα, 2 καρότσια και αξεσουάρ όπως τρόπαια, σημαίες, σταθμό φόρτισης και αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Το σετ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για οικογενειακή διασκέδαση, στην οποία μπορούν να εμπλακούν και οι γονείς, μοιράζοντας ανεκτίμητες στιγμές με το παιδί τους, κάτι που θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων. Επιπλέον, το σετ θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της φαντασίας και των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων.

Τα κιτ LEGO DUPLO δίνουν ανοιχτό παιχνίδι, αυτοέκφραση και μάθηση μέσα από τη διασκέδαση στα χέρια των παιδιών προσχολικής ηλικίας. Με τους κατασκευαστές DUPLO, οι γονείς και τα μικρά παιδιά μπορούν να μοιραστούν τη διασκέδαση παίζοντας μαζί.

Οι οδηγίες περιλαμβάνουν μια διασκεδαστική ιστορία σε εικόνες που θα συμβάλει στην εύκολη κατασκευή και ιδέες για φανταστικό παιχνίδι.

Διαστάσεις: 19x50x25 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 44

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.000000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO DUPLO
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων κάτω από 100
Брой фигурки 2
Точен брой части 44
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO DUPLO Αυτοκίνητα αγώνων10947
Κατασκευές LEGO DUPLO Αυτοκίνητα αγώνων10947