Κατασκευές LEGO Duplo Wild animals of the ocean Θαλάσσια πλάσματα του ωκεανού 10972

23,00 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Video
Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το σετ κατασκευής LEGO Duplo Wild animals of the ocean δίνει την ευκαιρία στους μικρούς τυχοδιώκτες να κάνουν ένα φανταστικό ταξίδι στον βυθό της θάλασσας με τα άγρια ​​ζώα του ωκεανού, για πολλή διασκέδαση και παιχνίδι ρόλων.

Ανακαλύψτε θαλάσσια πλάσματα και αναπτύξτε νέες δεξιότητες Αφήστε το παιδί σας να βουτήξει στα βάθη του ωκεανού, όπου θα συναντήσει μια ενήλικη φάλαινα, μια μωρό φάλαινα, ένα τροπικό ψάρι και μια χαριτωμένη χελώνα. Μια υπέροχη νεροτσουλήθρα και ένα τρισδιάστατο χαλάκι παιχνιδιού με μοτίβο ωκεανού επιτρέπουν στους μικρούς εξερευνητές ωκεανών να παίξουν με φαντασία και να κάνουν σημαντικά αναπτυξιακά βήματα.

Όλα τα σετ LEGO DUPLO συναρμολογούνται επιδέξια με μια ποικιλία χαρακτήρων και πολλές λεπτομέρειες για να βοηθήσουν το παιδί σας να δημιουργήσει συναρπαστικές ιστορίες και
να αναπτύξουν δεξιότητες παιχνιδιού.

  • Ατελείωτες υποβρύχιες περιπέτειες: Τα μικρά παιδιά μπορούν να παίξουν ρόλων περιπέτειες θαλάσσιας ζωής με το σετ παιχνιδιού LEGO DUPLO Ocean Wildlife.
  • Ενεργή διασκέδαση: το πολύχρωμο σετ παιχνιδιού περιλαμβάνει ένα 3D χαλάκι παιχνιδιού με υποβρύχιο φόντο, μια ενήλικη φάλαινα, μια μωρό φάλαινα, ένα τροπικό ψάρι και μια χελώνα, τα οποία συναρμολογούνται εύκολα.
  • Μάθηση μέσω του παιχνιδιού: Τα μικρά παιδιά αναπτύσσουν κοινωνικές, γνωστικές και λεπτές κινητικές δεξιότητες σε αμέτρητα παιχνίδια ρόλων με θαλάσσια πλάσματα.
  • Δώρο για παιδιά: Πυροδοτήστε τον ενθουσιασμό του μικρού σας για τα θαλάσσια πλάσματα με αυτό το συναρπαστικό δώρο για γενέθλια, Χριστούγεννα ή απλώς ως έκπληξη.
  • Παιχνιδιάρικη εκμάθηση: Όλα τα σετ LEGO DUPLO είναι σχεδιασμένα με δεξιοτεχνία με διαφορετικούς χαρακτήρες και πολλές λεπτομέρειες για να βοηθήσουν το παιδί σας να δημιουργήσει συναρπαστικές ιστορίες και να εξελιχθεί ενώ παίζει και είναι χαρούμενο.

Διαστάσεις: 28 x 26 x 9,5 εκ
Αριθμός εξαρτημάτων: 32
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 2 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Βάρος 0.700
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.700000
χρώμα Πολύχρωμος
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO DUPLO
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων κάτω από 100
Точен брой части 32
Κατάλληλο για UNI
Μέγεθος 28 x 26 x 9,5 см
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Duplo Wild animals of the ocean Θαλάσσια πλάσματα του ωκεανού 10972
Κατασκευές LEGO Duplo Wild animals of the ocean Θαλάσσια πλάσματα του ωκεανού 10972