Κατασκευές LEGO Friends Τροχόσπιτο και ιστιοφόρο 41681

58,79 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Αφήστε τους μικρούς κατασκευαστές να εξερευνήσουν την αγάπη τους για τη φύση με το LEGO® Friends Forest Camper Van and Sailboat! Αυτό το σετ είναι γεμάτο με υπέροχα χαρακτηριστικά που θα απελευθερώσουν τη φαντασία των παιδιών, βυθίζοντάς τα σε ώρες δημιουργικής διασκέδασης.

Το πολύχρωμο τροχόσπιτο είναι γεμάτο με λεπτομέρειες που μπορούν να εξερευνήσουν τα παιδιά και στην οροφή του υπάρχει ένα κουτί γεμάτο αξεσουάρ για να ξεπακετάρουν τα παιδιά. Η οροφή είναι κινητή για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν οι μίνι φιγούρες Stephanie, Emma και Ethan. Έχουν επίσης υπνόσακους για συναρπαστικό υπαίθριο κάμπινγκ. Το σκάφος LEGO διαθέτει πηδάλιο και πανί για ρεαλιστικές ιστιοπλοϊκές περιπέτειες. Το σετ περιλαμβάνει επίσης μια όμορφη σκηνή λίμνης και βουνού, όπου τα παιδιά μπορούν να παρκάρουν για να εξερευνήσουν την ύπαιθρο. Περιλαμβάνεται μία φιγούρα ρακούν για να κάνετε φίλους με τα παιδιά.

Το σετ θα βοηθήσει στην ανάπτυξη της φαντασίας, της δημιουργικότητας, των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και της συγκέντρωσης.

Διαστάσεις τροχόσπιτου: 8x16x7 εκ διαστάσεις σκάφους: 11x11x4 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 487

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 7 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.000000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Friends
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Брой фигурки 3
Точен брой части 487
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Friends Τροχόσπιτο και ιστιοφόρο 41681
Κατασκευές LEGO Friends Τροχόσπιτο και ιστιοφόρο 41681