Κατασκευές LEGO Friends Μαγικό τρενάκι λουναπάρκ 41685

104,30 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Ζήστε τη χαρά του καρναβαλιού με το LEGO® Friends Magical Funfair Roller Coaster! Το σετ είναι πολύ διασκεδαστικό για παιδιά και ενήλικες, δίνοντας την ευκαιρία να αναδημιουργήσουν τη μαγική ατμόσφαιρα ενός συναρπαστικού καρναβαλιού, γεμάτο με πολλές υπέροχες λεπτομέρειες και αξεσουάρ.

Μόλις συναρμολογηθεί, αυτό το συναρπαστικό σετ θα εξάψει τη φαντασία των παιδιών με τα πολλά χαρακτηριστικά και τα υπέροχα χαρακτηριστικά του. Στο κέντρο της σκηνής βρίσκεται η μεγάλη σκεπαστή οροφή, η οποία είναι το μέρος για το μαγικό σόου. Τα παιδιά μπορούν να αναλάβουν τον ρόλο του μάγου και με τη βοήθεια ενός κουτιού με ειδική λειτουργία να εξαφανίσουν τις μίνι κούκλες LEGO Friends! Μπορούν επίσης να παίξουν το ρόλο ενός ζογκλέρ της φωτιάς, κάνοντας το κοινό να λαχανιάζει! Το σετ περιλαμβάνει ένα τρενάκι με κάμερα με χαριτωμένα κουνελάκια, ένα σημείο με κάμερα, καθώς και ένα αξιοθέατο που θα γυρίσει τους μικρούς χαρακτήρες!

Λαμπερά τούβλα - όταν τα φώτα είναι σβηστά, τα παιδιά μπορούν να δουν τα λαμπερά τουβλάκια να «ζωντανεύουν» στο σκοτάδι!

Το σετ περιλαμβάνει 4 μίνι φιγούρες για να εμπνεύσει πολλά δημιουργικά παιχνίδια ρόλων. Περιλαμβάνονται επίσης 2 αξιοθέατα, 2 μαγικά κόλπα, ένα σταντ για ποπ κορν, ένα φωτογραφικό περίπτερο και μια σκηνή για την παράσταση, καλυμμένη με υφάσματα.

Διαστάσεις σκηνής: 27x34 εκ  τρένο: 13x52 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 974

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.500000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Friends
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Точен брой части 974
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Friends Μαγικό τρενάκι λουναπάρκ 41685
Κατασκευές LEGO Friends Μαγικό τρενάκι λουναπάρκ 41685