Κατασκευές LEGO Harry Potter Πτέρυγα Νοσοκομείου Χόγκουαρτς 76398

60,84 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Γεια σας νεαροί μάγοι! Καλώς ήρθατε στο Χόγκουαρτς! Ελπίζουμε ότι το ταξίδι σας με το τρένο από την πλατφόρμα Nine and Three Quarters ήταν ευοίωνο. Τώρα ας πιάσουμε τη δουλειά - ο Χάρι Πότερ, ο Ρον, η Ερμιόνη και η Μαντάμ Πόμφρεϊ χρειάζονται τη βοήθειά σας!

Η πτέρυγα του νοσοκομείου Hogwarts έχει όλα όσα χρειάζεται ένας άρρωστος μαθητής. Ο Ρον τραυμάτισε το πόδι του. Θα τον κάνουν να νιώσει καλύτερα τα φίλτρα της Madame Pomfrey και τα All-Taste Beans του Bertie Bots; Αν όχι, δοκιμάστε ένα μπουκάλι Kostrast. Εν τω μεταξύ, στον επάνω όροφο στον πύργο του ρολογιού, ο Χάρι και η Ερμιόνη χρησιμοποιούν τον κήπο του χρόνου. Περιστρέψτε το περιστρεφόμενο μέρος για να κάνετε τους δείκτες του ρολογιού να γυρίσουν και ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο για άλλη μια μαγική περιπέτεια!

Το σετ Hogwarts Hospital Wing είναι γεμάτο μαγικές επιλογές παιχνιδιών - και στον επάνω όροφο στον εμβληματικό πύργο του ρολογιού πρόκειται να ξεκινήσει μια περιπέτεια ταξιδιού στο χρόνο. Μέσα στο σετ Hogwarts Hospital Wing υπάρχουν 3 κρεβάτια, μια οθόνη και η Madame Poppy Pomfrey σπρώχνει το καλάθι της γεμάτο από φίλτρα και καραμέλες. Ο Ρον είναι στο κρεβάτι με το πόδι του δεμένο, και υπάρχει ένα μπουκάλι με την Φωτιά εκεί κοντά. Εν τω μεταξύ, στον επάνω όροφο στον πύργο του ρολογιού, ο Χάρι και η Ερμιόνη χρησιμοποιούν τον Χρονομέτρη. Τα παιδιά γυρίζουν τον θόλο του πύργου για να γυρίσουν τους δείκτες του ρολογιού και ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για μια άλλη μαγική περιπέτεια. Το πάνω και το κάτω μισό του σετ χωρίζονται έτσι ώστε να μπορούν να τακτοποιηθούν άλλα στοιχεία μεταξύ τους και το σετ συνδέεται με άλλα από τη σειρά για να αναδημιουργήσει ολόκληρο το κάστρο του Χόγκουαρτς.

Το μοντέλο είναι ένα ιδανικό δώρο για κάθε νεαρό μάγο ηλικίας 8 ετών και άνω που λατρεύει να χτίζει τον δικό του κόσμο με τη βοήθεια ρεαλιστικών κιτ LEGO - το σετ είναι γεμάτο μαγικές επιλογές παιχνιδιού - από παιχνίδια ρόλων με φροντίδα για ασθενείς στο νοσοκομείο για περιπέτεια με ταξίδι στο χρόνο στον πύργο του ρολογιού.

Το πολυλειτουργικό σετ παιχνιδιών LEGO Χάρι Πότερ, Hogwarts Hospital Wing, βασισμένο σε μια αξέχαστη σκηνή από τον Χάρι Πότερ και τον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν, διδάσκει στα παιδιά σας υπομονή, αφοσίωση και εστίαση και προκαλεί τη φαντασία τους με τη μορφή παιχνιδιού - το σύμπαν των LEGO προσφέρει προηγμένα παιχνίδια κατασκευής για τους λάτρεις της LEGO που είναι πρόθυμοι για την επόμενη πρόκληση.

Το σετ περιέχει 510 τεμ

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.680000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά Harry Potter, LEGO Harry Potter
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Брой фигурки 4
Точен брой части 510
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Harry Potter Πτέρυγα Νοσοκομείου Χόγκουαρτς 76398
Κατασκευές LEGO Harry Potter Πτέρυγα Νοσοκομείου Χόγκουαρτς 76398