Κατασκευές LEGO Harry Potter Hogwarts συνάντηση με τον Fluffy 76387

47,03 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Οι νεαροί μάγοι θα απολαύσουν ατελείωτη μαγική διασκέδαση με το LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™: Fluffy Encounter! Αυτό το σετ παιχνιδιών με δυνατότητα αναδιαμόρφωσης περιλαμβάνει αγαπημένους χαρακτήρες, γνωστά μέρη και έναν σκύλο με 3 κεφάλια για 3 φορές περισσότερη διασκέδαση!

Βάλτε τη μαγεία του Χάρι Πότερ στα χέρια των παιδιών με 3 δημοφιλείς μίνι φιγούρες - τον Χάρι Πότερ, τον Ρον Ουέσλι και την Ερμιόνη Γκρέιντζερ, καθώς και μια φιγούρα του Που, του γιγαντιαίου σκύλου από το Χόγκουαρτς με τα 3 κεφάλια. Τα πόδια του Fluffy μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικές θέσεις και κάθε ένα από τα 3 κινούμενα κεφάλια δείχνει διαφορετική έκφραση. Το σετ αποτελείται από 5 ξεχωριστές μονάδες, οι οποίες συνδέονται με διαφορετικούς τρόπους: ένα μεγάλο δωμάτιο με παγίδα πόρτας, μαγική αίθουσα πρακτικής, στέγη, δωμάτιο με μπαλκόνι και ένα δωμάτιο που περιέχει μπερδεμένα πλοκάμια του φυτού του Devil’s Snare. Υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις: μια αποκλειστική, χρυσή, επετειακή μίνι φιγούρα της Ερμιόνης Γκρέιντζερ, 2 τυχαία πλακάκια με μάγους και η ευκαιρία να προσθέσετε περισσότερα δωμάτια για να δημιουργήσετε ένα ολόκληρο μοντέλο του Κάστρου Χόγκουαρτς (πωλείται χωριστά), καθώς και υπέροχα αξεσουάρ για έμπνευση συναρπαστικά παιχνίδια στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ!

Ένα υπέροχο δώρο για κάθε φαν του Χάρι Πότερ.

Διαστάσεις: 30x19x7 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 397

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.500000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά Harry Potter, LEGO Harry Potter
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 300 - 399
Точен брой части 397
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Harry Potter Hogwarts  συνάντηση με τον Fluffy 76387
Κατασκευές LEGO Harry Potter Hogwarts συνάντηση με τον Fluffy 76387