Κατασκευές LEGO Harry Potter Στιγμή στο Hogwarts: ώρα βοτανολογίας 76384

34,25 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το LEGO® Harry Potter™ A Moment at Hogwarts™ Herbal Medicine Hour (76384) είναι ένα κιτ παιχνιδιού στην τάξη κρυμμένο σε ένα βιβλίο από τούβλα. Τα παιδιά άνοιξαν το εξώφυλλο και μπήκαν αμέσως στο μάθημα βοτανολογίας του καθηγητή Sprout στο θερμοκήπιο του Χόγκουαρτς.

Αυτό το φορητό σετ είναι γεμάτο με γνώριμα χαρακτηριστικά από τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Ορισμένα είναι ενσωματωμένα, όπως το ντουλάπι αποθήκευσης, και άλλα είναι δωρεάν, όπως ο σταθμός άρδευσης, ο οποίος ανυψώνεται για να επεκτείνει τον χώρο παιχνιδιού.

Ψάχνετε για μια απόλαυση για έναν λάτρη του Χάρι Πότερ; Υπάρχουν πολλά κιτ παιχνιδιών LEGO Harry Potter για να διαλέξετε - το καθένα έχει σχεδιαστεί για να συναρπάσει και να εμπνεύσει τη φαντασία των παιδιών.

Περιλαμβάνει μίνι φιγούρες των Cedric Diggory, Neville Longbottom και Professor Sprout, ένα ξόρκι, έναν κήπο με κολοκύθες, έναν κουβά και έναν σταθμό άρδευσης βρύσης χρυσού και ένα φόντο θερμοκηπίου. Υπάρχει εξοπλισμός κηπουρικής και μαγεμένα φυτά για άσκηση - σας προειδοποιούμε για τον επικίνδυνο μανδραγόρα!

Διαθέτει αυθεντικά αξεσουάρ, όπως ψαλίδι για κλάδεμα θάμνων, ασημένιο φτυάρι και σκηνικό θερμοκηπίου, που τα παιδιά θα γνωρίσουν από διάσημες σκηνές των ταινιών του Χάρι Πότερ.

Αυτό το γοητευτικό σετ παιχνιδιών Χάρι Πότερ συνδυάζεται με άλλα στη συλλογή. Καθένα ανοίγει για να μάθει το παιδί σε μια διαφορετική περιπέτεια στην τάξη του Χόγκουαρτς και έχει ένα κάλυμμα με έντονα χρώματα διακοσμημένο με ένα μοναδικό μοτίβο. Η πλήρης σειρά συνδέεται επίσης για να δημιουργήσει μια εμπειρία 360 μοιρών στο Χόγκουαρτς. Όλα τα σετ LEGO® Χάρι Πότερ περιέχουν αγαπημένους χαρακτήρες, διασκεδαστικά χαρακτηριστικά και γνώριμα μέρη από δημοφιλείς ταινίες. Ένα συναρπαστικό και μαγικό δώρο για κάθε νεαρή μάγισσα ή μάγο.

Διαστάσεις: 12x8x4 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 233

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.351000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά HARRY POTTER, LEGO Harry Potter
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Брой фигурки 3
Точен брой части 233
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Harry Potter Στιγμή στο Hogwarts: ώρα βοτανολογίας 76384
Κατασκευές LEGO Harry Potter Στιγμή στο Hogwarts: ώρα βοτανολογίας 76384