Κατασκευές LEGO Harry Potter Στιγμή στο Hogwarts: μάθημα φίλτρου 76383

35,79 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το LEGO® Harry Potter™ A Moment in Hogwarts™ Hour of Potions (76383) είναι ένα θεατρικό παιχνίδι που διαδραματίζεται στην τάξη του Χόγκουαρτς κρυμμένο σε ένα βιβλίο από τούβλα. Τα παιδιά ανοίγουν το εξώφυλλο για να μεταφερθούν στο μάθημα του καθηγητή Σνέιπ.

Αυτό το μαγικό σετ είναι γεμάτο χαρακτηριστικά και αξεσουάρ για να εμπνεύσει φανταστικά παιχνίδια ρόλων. Μερικά είναι ενσωματωμένα, όπως ράφια, και άλλα είναι δωρεάν, όπως έπιπλα και μια σανίδα που υψώνεται για να επεκτείνει τον χώρο παιχνιδιού. Διαθέτει αυθεντικά αξεσουάρ, όπως ένα κουτάλι, ένα μαχαίρι, ένα φλιτζάνι, μια κατσαρόλα και ένα μωβ φίλτρο, καθώς και ένα μπουντρούμι που θα αναγνωρίσουν τα παιδιά από τις ταινίες του Χάρι Πότερ.

Το σετ περιλαμβάνει μίνι φιγούρες των Draco Malfoy™, Seamus Finnigan και Professor Snape™, ένα βιβλίο με φίλτρα, έναν μαυροπίνακα, μια πολυθρόνα, ένα τραπέζι, μια μυστική κάμερα και ένα φόντο μπουντρούμι.

Τα παιδιά σηκώνουν το καπάκι για να μπουν στο μάθημα φίλτρου του καθηγητή Σνέιπ. Υπάρχει εξοπλισμός για την προετοιμασία αφεψημάτων για εξάσκηση - και μια μυστική κάμερα για εξερεύνηση!

Αυτό το γοητευτικό σετ παιχνιδιών Χάρι Πότερ συνδυάζεται με άλλα στη συλλογή. Καθένα ανοίγει για να μάθει το παιδί σε μια διαφορετική περιπέτεια στην τάξη του Χόγκουαρτς και έχει ένα κάλυμμα με έντονα χρώματα διακοσμημένο με ένα μοναδικό μοτίβο. Η πλήρης σειρά συνδέεται επίσης για να δημιουργήσει μια εμπειρία 360 μοιρών στο Χόγκουαρτς. Όλα τα σετ LEGO® Χάρι Πότερ περιέχουν αγαπημένους χαρακτήρες, διασκεδαστικά χαρακτηριστικά και γνώριμα μέρη από δημοφιλείς ταινίες. Ένα συναρπαστικό, άνετο και μαγικό δώρο για κάθε νεαρή μάγισσα ή μάγο.

Διαστάσεις: 12x8x4 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 271

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.350000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά HARRY POTTER, LEGO Harry Potter
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Брой фигурки 3
Точен брой части 271
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Harry Potter Στιγμή στο Hogwarts: μάθημα φίλτρου 76383
Κατασκευές LEGO Harry Potter Στιγμή στο Hogwarts: μάθημα φίλτρου 76383