Τουβλάκια LEGO Harry Potter Στιγμές Χόγκγουαρτς: μάθημα για ξόρκια 76385

35,79 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το LEGO® Harry Potter™ Hogwarts™ Moment: The Witching Hour (76385) είναι μια τάξη Hogwarts™ στα εξώφυλλα ενός βιβλίου από τούβλα. Όταν τα παιδιά σηκώνουν το καπάκι, μεταφέρονται στο φροντιστήριο για ξόρκια Flitwick Profession of Spells.

Με πολλά χαρακτηριστικά που εμπνέουν ατελείωτο ευφάνταστο παιχνίδι ρόλων, αυτό το διασκεδαστικό σετ θα μαγέψει κάθε θαυμαστή του Χάρι Πότερ!

Υπάρχει ενσωματωμένος πίνακας κιμωλίας, ράφι και τζάκι, καθώς και μια ποικιλία επίπλων και εξοπλισμού για την ανύψωση και επέκταση του χώρου παιχνιδιού.

Περιλαμβάνει μίνι φιγούρες Harry Potter™, Cho Chang και Professor Flitwick, μαυροπίνακα, ράφι, τζάκι, βιβλίο για ξόρκια και πολλά αυθεντικά αξεσουάρ.

Το σετ περιέχει πολλά μαγικά εφόδια για εξάσκηση και πολλά διασκεδαστικά αξεσουάρ για να επεκτείνετε το παιχνίδι ακόμα περισσότερο. Διαθέτει αυθεντικά αξεσουάρ που θα αναγνωρίσουν τα παιδιά από τις ταινίες του Harry Potter™, όπως ένα φτερό και ένα βιβλίο για να βοηθήσουν τους μαθητές να κατακτήσουν το ξόρκι της αιώρησης.

Αυτό το αξιολάτρευτο σετ παιχνιδιού του Χάρι Πότερ συνδυάζεται με άλλα στη συλλογή. Κάθε ένα ανοίγει για να μεταφέρει το παιδί σε μια διαφορετική περιπέτεια στην τάξη του Χόγκουαρτς και διαθέτει ένα κάλυμμα με έντονα χρώματα διακοσμημένο με ένα μοναδικό μοτίβο. Η πλήρης σειρά συνδέεται επίσης για να δημιουργήσει μια εμπειρία Hogwarts 360 μοιρών. Όλα τα σετ LEGO® Harry Potter™ διαθέτουν αγαπημένους χαρακτήρες, διασκεδαστικά χαρακτηριστικά και γνώριμες τοποθεσίες από τις δημοφιλείς ταινίες. Ένα συναρπαστικό, βολικό και μαγικό δώρο για κάθε νεαρή μάγισσα ή μάγο.

Διαστάσεις: 12x8x4 cm

Αριθμός εξαρτημάτων: 256

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.370000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά Harry Potter, LEGO Harry Potter
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Брой фигурки 3
Точен брой части 256
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Τουβλάκια LEGO Harry Potter Στιγμές Χόγκγουαρτς: μάθημα για ξόρκια 76385
Τουβλάκια LEGO Harry Potter Στιγμές Χόγκγουαρτς: μάθημα για ξόρκια 76385