Κατασκευές LEGO Ideas Υδρόγειος 21332

207,07 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Πού θέλετε να πάτε σήμερα; Σχεδιάστε τον επόμενο ταξιδιωτικό σας προορισμό κατά την κατασκευή του The Globe (21332). Δημιουργήθηκε από έναν θαυμαστή σχεδιαστή και κυκλοφόρησε στον κόσμο από την ομάδα LEGO® Ideas, αυτό το μοντέλο αναδημιουργεί την περιστρεφόμενη κίνηση μιας vintage σφαίρας χρησιμοποιώντας στοιχεία LEGO Technic™ και διαθέτει πλακίδια που λάμπουν στο σκοτάδι διακοσμημένα με τα ονόματα των ηπείρων και ωκεανοί. Υπάρχουν οικοδομήσιμα εικονίδια πλοίων και πυξίδων, καθώς και μια πινακίδα που γράφει «Η Γη» για να ολοκληρώσει αυτό το εντυπωσιακό μοντέλο, εξαιρετικό για διακόσμηση σπιτιού ή γραφείου.

Ταξιδέψτε χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας! Το ταξίδι των 2.585 κομματιών ξεκινά με ένα τούβλο, με εικονογραφημένες οδηγίες που περιλαμβάνονται για να καθοδηγούν κάθε βήμα της εμπειρίας σας στην κατασκευή. Αυτό το συλλεκτικό μοντέλο είναι το απόλυτο δώρο για όποιον αγαπά τα ταξίδια.

Καλώς ήρθατε στα σετ LEGO για ενήλικες - μια ζώνη χαλάρωσης για εστιασμένη δημιουργική οικοδόμηση. Από τα θαύματα του κόσμου μέχρι την κινηματογραφική μαγεία, τα εικονίδια της ποπ κουλτούρας και πολλά άλλα, υπάρχει ένα σετ LEGO για να εντυπωσιάσει ένα ευρύ φάσμα ενήλικων τεχνιτών.

Αυθεντική περιστρεφόμενη κίνηση: δύο κόσμοι LEGO® συγκρούονται για να χτίσουν αυτήν την υδρόγειο, με στοιχεία LEGO Technic™ για να αναδημιουργήσουν τον κλασικό άξονα περιστροφής και τούβλα του συστήματος LEGO για να αναπαράγουν το σφαιρικό σχήμα. Εξερευνήστε τον κόσμο καθώς κατασκευάζετε το The Globe (21332), ένα λεπτομερές αντίγραφο LEGO® Ideas μιας vintage σφαίρας!

Διακόσμηση με λάμψη στο σκοτάδι: Φωτίστε το δωμάτιο με διακοσμητικά πλακάκια που λάμπουν στο σκοτάδι που εμφανίζουν τα ονόματα των ηπείρων και των ωκεανών.

Εικονίδια πλοίων και πυξίδων με δυνατότητα κατασκευής: Δημιουργήστε εικονίδια πλοίου και πυξίδας σε στυλ vintage για να τα προσαρτήσετε στην υδρόγειο και, τέλος, ολοκληρώστε το μοντέλο σας με το σύμβολο της Γης που προσκολλάται στη βάση του πλανήτη.

Ένα υπέροχο δώρο για ταξιδιώτες, λάτρεις της γεωγραφίας, των τεχνών και της κομψής διακόσμησης σπιτιού και γραφείου.

Διαστάσεις: 40 x 30 x 26 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 2585

Ηλικία: άνω των 18 ετών

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 2.645000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Ideas
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων πάνω από 1000
Точен брой части 2585
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Ideas Υδρόγειος 21332
Κατασκευές LEGO Ideas Υδρόγειος 21332