Κατασκευές LEGO Ninjago Lloyd’s Golden Ultra Dragon 71774

147,76 €
Ειδική προσφορά
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το σετ κατασκευής LEGO Lloyd's Golden Ultra Dragon θα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη διασκέδαση για κάθε μεγαλύτερο παιδί που ενδιαφέρεται για δράκους, μάχες και μυστικιστικά πλάσματα.

Τα παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω μπορούν να παίξουν τις αγαπημένες τους σκηνές από την τηλεοπτική σειρά NINJAGO: Crystallized με το Golden Ultra Dragon του Lloyd.
Το σετ περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο δράκο ποτέ στο NINJAGO: έχει 4 εξαιρετικά αρθρωμένα κεφάλια, πόδια και ουρά και ένα ζευγάρι φτερά που ξεδιπλώνονται σε 3 σπαθιά, ολόχρυσα.

Αυτό το κτιριακό σετ περιλαμβάνει 9 μίνι φιγούρες: Exclusive Gold Lloyd Oni, Gold Cole, Gold Zane, Gold Kai και Gold Jay, καλά εξοπλισμένα με τα στοιχειώδη χρυσά όπλα τους, King Crystal, 2 Vengestone Brutes και Vengestone Warrior.
Το κιτ συνοδεύεται από διαδραστικές οδηγίες ψηφιακής συναρμολόγησης για να προσθέσετε ακόμα περισσότερη διασκέδαση στην εμπειρία. Επιπλέον, τα εργαλεία κλίμακας και περιστροφής στη δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions σάς βοηθούν να οπτικοποιήσετε το μοντέλο καθώς κατασκευάζετε.

  • Ninja Heroes and Dragon Set: Τα παιδιά μπορούν να ξαναζήσουν τις περιπέτειες του NINJAGO: Crystallized TV show με το σετ κτιρίων του Lloyd's LEGO NINJAGO Ultra Dragon Gold.
    9 μίνι φιγούρες: Περιλαμβάνει Gold Oni Lloyd, Gold Kai, Gold Jay, Gold Cole, Gold Zane, Crystal King, Vengestone Warrior και 2 Vengestone Beasts για να αναπαράγετε ιστορίες γεμάτες δράση.
  • Είναι ο μεγαλύτερος δράκος στον κόσμο των NINJAGO που έχει υπάρξει ποτέ. Έχει 4 αρθρωτά κεφάλια, πόδια και ουρά και ένα ζευγάρι φτερά που ξεδιπλώνονται για να σχηματίσουν 3 χρυσά ξίφη το καθένα.
    Υπάρχουν άλλα 7 παιχνίδια βασισμένα στην τηλεοπτική σειρά NINJAGO: Crystallized. Μην χάσετε, για παράδειγμα, το Dragon Offroader του Cole και το Mecha Samurai X της Nya.
  • Αυτό το σετ κατασκευής 989 τεμαχίων είναι ένα υπέροχο δώρο γενεθλίων για ένα παιδί 9 ετών και άνω που αγαπά το ευφάνταστο παιχνίδι.
  • Με διαστάσεις πάνω από 17 εκατοστά ύψος, 54 εκατοστά μήκος και 30 εκατοστά πλάτος, το Golden Ultra Dragon του Lloyd's μπορεί να εμφανιστεί περήφανα δίπλα στην επόμενη παιδική χαρά.
  • Η δωρεάν εφαρμογή LEGO Building Instructions επιτρέπει στα παιδιά να προβάλλουν, να κλιμακώνουν και να περιστρέφουν μια ψηφιακή έκδοση του μοντέλου στα smartphone και τα tablet τους
  • Σειρά LEGO NINJAGO: Δώστε στα παιδιά τη δυνατότητα επιλογής από μια μεγάλη ποικιλία από δράκους, ναούς, μηχανισμούς και οχήματα για να ξεκινήσουν δράση με τους ήρωές τους νίντζα.

Διαστάσεις κουτιού: 48 x 38 x 7 εκ
Αριθμός εξαρτημάτων: 989
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 9 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Βάρος 1.6
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.500000
χρώμα Πολύχρωμος
Ειδικές προσφορές Yes
Ήρωας / Σειρά LEGO Ninjago
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Точен брой части 989
Κατάλληλο για UNI
Μέγεθος 48 x 38 x 7 см
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Ninjago Lloyd’s Golden Ultra Dragon  71774
Κατασκευές LEGO Ninjago Lloyd’s Golden Ultra Dragon 71774