Κατασκευές LEGO Minecraft Το χωριό των λάμα 21188

146,22 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Δώστε στους παίκτες του Minecraft® ένα εντυπωσιακό σετ που εγγυάται πολλή διασκέδαση. Το LEGO® Minecraft Το Llama Village (21188) συνδυάζει τις περιπέτειες του Minecraft με την πρακτική δημιουργικότητα των τούβλων LEGO για να προσφέρει σε παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω ένα mega αρθρωτό σετ που είναι ιδανικό για παιχνίδι και διακόσμηση για το νηπιαγωγείο.

Οι παίκτες του Minecraft μπορούν να φέρουν τις δημιουργικές δεξιότητές τους στον πραγματικό κόσμο με αυτό το εμπνευσμένο σετ παιχνιδιών που περιλαμβάνει το κλασικό καστ του Minecraft: Lama Shepherd, Lama Knight, Savannah Peasant, Blacksmith, Robber, Revenge, Lama, Baby llama και αρνί. Το μεγάλο λάμα, που θα φτιάξουν τα παιδιά από τούβλα LEGO, ανοίγει για να εξερευνήσουν και να εξατομικεύσουν τα πλήρως επιπλωμένα δωμάτια μέσα. Έξω υπάρχουν ζώα για φροντίδα και 6 προσαρμοστικές μονάδες που μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε γύρω από τη λάμα, ανάμεσα στα πόδια της ή ακόμα και στην πλάτη της. Όταν οι ληστές επιτεθούν, είναι ώρα για σκηνές μάχης - τα παιδιά θα χρησιμοποιήσουν το μυστικό τους όπλο, που κάνει τον μεγάλο λάμα να «φτύνει» στα εχθρικά πλήθη!

Creative Minecraft® - LEGO® Minecraft Το Llama Village είναι γεμάτο χαρακτήρες, αξεσουάρ και χαρακτηριστικά που εμπνέουν δημιουργικότητα, παιχνίδια ρόλων και ευφάνταστες περιπέτειες.

Πολλοί τρόποι παιχνιδιού: Το σπίτι των λάμα ανοίγει για παιχνίδι ρόλων σε διαφορετικά δωμάτια. Έξω υπάρχουν ζώα για τη φροντίδα των παιδιών, καθώς και 6 εξατομικευμένα κτίρια που μπορούν να βρίσκονται σχεδόν παντού. Οι δυνατότητες είναι πάρα πολλές!

Υπέροχη ιδέα δώρου για τους μικρούς λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών Minecraft.

Τα κιτ Lego Minecraft φέρνουν τον υπέροχο φανταστικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών στον πραγματικό κόσμο, επιτρέποντας στα παιδιά να εφεύρουν τη δική τους ψυχαγωγία και περιπέτειες με αγαπημένους χαρακτήρες.

Διαστάσεις: 31 x 30 x 30 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 1252

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 9 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 2.185000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Minecraft
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων πάνω από 1000
Точен брой части 1252
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Minecraft Το χωριό των λάμα 21188
Κατασκευές LEGO Minecraft Το χωριό των λάμα 21188