Κατασκευές LEGO Minecraft Εμπορική οδός 21167

24,54 €
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

LEGO® Minecraft™ Το Trading Post είναι γεμάτο από δημοφιλή αντικείμενα Minecraft που θα εμπνεύσουν ατελείωτα φανταστικά παιχνίδια ρόλων: μια «εκρηκτική» νάρκη, ένας εχθρικός σκελετός, ένας μυστηριώδης έμπορος και 2 λάμα!

Ο πρωταγωνιστής, ο Steve, εργάζεται σκληρά για να βρει πολύτιμους πόρους πριν επισκεφτεί τον πάγκο. Τα παιδιά πρέπει να τον βοηθήσουν να ξεπεράσει μια σειρά από κλασικά εμπόδια στο στυλ του Minecraft. Οι λάμα απελευθερώθηκαν, υπάρχει ένα εκρηκτικό, ένας εχθρικός σκελετός που πρέπει να νικηθεί και ένας έμπορος που φαίνεται να μην έχει τίποτα να ανταλλάξει! Ή υπάρχει; Τα παιδιά πρέπει να γυρίσουν τη λαβή για να αποκαλύψουν τα κρυμμένα αντικείμενα!

Τα κιτ Lego Minecraft φέρνουν τον υπέροχο φανταστικό κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών στον πραγματικό κόσμο, επιτρέποντας στα παιδιά να εφεύρουν τη δική τους ψυχαγωγία και περιπέτειες με αγαπημένους χαρακτήρες.

Το σετ περιλαμβάνει δημοφιλείς χαρακτήρες και πλάσματα από το Minecraft™: Steve, έμπορο, σκελετό και 2 λάμα. Το σετ περιέχει επίσης διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, όπως μια «εκρηκτική» νάρκη και μια θέση συναλλαγών.

Ένα υπέροχο δώρο για κάθε λάτρη του δημοφιλούς παιχνιδιού Minecraft.

Διαστάσεις: 14x14x9 εκ

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Αριθμός εξαρτημάτων: 201

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 0.300000
Ειδικές προσφορές No
Ήρωας / Σειρά LEGO Minecraft
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 200 - 299
Точен брой части 201
Κατάλληλο για UNI
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Minecraft Εμπορική οδός 21167
Κατασκευές LEGO Minecraft Εμπορική οδός 21167