Κατασκευές LEGO Ninjago Kai’s Golden Dragon Raider Ο Χρυσός Δράκος του Κάι 71773

101,75 €
Ειδική προσφορά
Εξαντλημένο
Παραγγείλετε ηλεκτρονικά με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνση ή στο γραφείο ταχυμεταφορών σας - έως και 3 ημέρες

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ.

Για παραγγελίες αξίας έως 49,99 ευρώ, το κόστος αποστολής είναι 5 ευρώ.


Για παραγγελίες βάρους έως 20 κιλά (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο) η παράδοση γίνεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών της Γενικής Ταχυδρομικής. Για παραγγελίες άνω των 20 κιλών (ανεξαρτήτως αν πρόκειται για πραγματικό βάρος ή όγκο), η παράδοση γίνεται με την ACS Courier.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ RAYA TOYS , BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!

Περιγραφή και χαρακτηριστικά

Το Golden Dragon του LEGO Ninjago Kai θα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη διασκέδαση για κάθε μεγαλύτερο παιδί που ενδιαφέρεται για δράκους, μάχες και μυστικιστικά πλάσματα.

Οι θαυμαστές του Ninja warrior ηλικίας οκτώ ετών και άνω μπορούν να αναδημιουργήσουν συναισθηματικές σκηνές από το NINJAGO: Crystallised with the Kai Golden Dragon Speeder Kit. Τα παιδιά θα βρουν ένα αμαξάκι με ένα πιλοτήριο, δύο κανόνια και χρυσές λεπίδες δράκου. Αναδιπλώνοντας τους πίσω τροχούς του αναβάτη, μπορεί να μετατραπεί σε μηχανή περπατήματος.

Σετ κτιρίου για να διεγείρει τη φαντασία των θαυμαστών των νίντζα ​​Αυτό το σετ κτιρίου περιλαμβάνει επτά μίνι φιγούρες: χρυσό Kai, χρυσό δράκο Zane με χρυσά φτερά δράκου, σύμμαχό τους Skylor και τον ρόλο του κακού Στρατηγό Mr. F και 2 την πέτρα της εκδίκησης .

Τα παιχνίδια NINJAGO απομακρύνουν τα παιδιά από τις οθόνες, επιτρέποντάς τους να μεταφερθούν σε έναν συναρπαστικό κόσμο φαντασίας. Εδώ, οι νεαροί οικοδόμοι μπορούν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με γενναίους ήρωες νίντζα ​​για να αντιμετωπίσουν τους κακούς και να φτιάξουν εκπληκτικά σετ με σπαθιά, αυτοκίνητα, τζετ, δράκους και ναούς, είναι καταπληκτικά παιχνίδια που ταξιδεύουν τα παιδιά στον φανταστικό κόσμο των νίντζα ​​και των περιπετειών.

  • Με το σετ LEGO NINJAGO Kai Golden Dragon Speeder, οι θαυμαστές του Ninja Wars μπορούν να ξαναζήσουν τις αγαπημένες τους σκηνές από τη σειρά NINJAGO: Crystallized.
    Επτά μίνι φιγούρες - Golden Kai, Golden Dragon Zane, Skylor, General Mr. F, Stone of Vengeance Destroyer και δύο Stone of Vengeance Warriors για να παίξουν επικές μάχες στην πόλη NINJAGO.
  • Μοντέλο οχήματος παντός εδάφους - Αυτό το μοναδικό όχημα που μοιάζει με ρόβερ διαθέτει πιλοτήριο, δύο κανόνια τεσσάρων βολών και χρυσές λεπίδες δράκου. Μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μηχανή για περπάτημα.
  • Ένα δώρο για τους θαυμαστές των νίντζα ​​- αυτό το σετ οικοδομών 624 τεμαχίων είναι ένα υπέροχο δώρο για παιδιά ηλικίας οκτώ ετών και άνω που απολαμβάνουν να κατασκευάζουν μοντέλα LEGO και να διοργανώνουν μάχες.
    Συλλεκτικό μοντέλο - Ο δρομέας χρυσού δράκου της Kai έχει ύψος περίπου 13 cm, μήκος 35 cm και πλάτος 19 cm, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδικό δωμάτιο ως εσωτερική διακόσμηση όταν δεν παίζει.
  • Φανταστική διασκέδαση - Τα παιχνίδια LEGO NINJAGO αποσπούν την προσοχή των παιδιών από τις οθόνες και τους επιτρέπουν να εισέλθουν σε έναν μυστικιστικό κόσμο όπου μπορούν να παίξουν ως πολεμιστές νίντζα ​​και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.
  • Υψηλή ποιότητα - Για περισσότερες από έξι δεκαετίες, τα τουβλάκια LEGO κατασκευάζονται για να αποσυναρμολογούνται εύκολα κάθε φορά. Δεν χρειάζεται να είσαι τόσο δυνατός όσο ένας νίντζα.
  • Πάντα σε ασφαλή χέρια - τα τουβλάκια LEGO πληρούν τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα ασφαλείας.

 

Διαστάσεις κουτιού: 48 x 28 x 7,4 εκ
Αριθμός εξαρτημάτων: 624;
Κατάλληλο για παιδιά άνω των 8 ετών.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Εμπορικό σήμα Lego
Εισαγωγέας Rayaland Ltd
Βάρος 1.3
Συνολικό βάρος με συσκευασία σε κιλά 1.200000
χρώμα Πολύχρωμος
Ειδικές προσφορές Yes
Ήρωας / Σειρά LEGO Ninjago
Χρώμα Πολύχρωμος
Φτιαγμένος από Πλαστικό
Αριθμός Τεμαχίων 400 - 1000
Точен брой части 624
Κατάλληλο για UNI
Μέγεθος 48 x 28 x 7,4 см
Αξιολογήσεις
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση:
Η Βαθμολογία σας
Πόσο θα κοστίσει η παράδοση?

Μπορεί να σου αρέσει επίσης
Κατασκευές LEGO Ninjago Kai’s Golden Dragon Raider Ο Χρυσός Δράκος  του Κάι 71773
Κατασκευές LEGO Ninjago Kai’s Golden Dragon Raider Ο Χρυσός Δράκος του Κάι 71773